Presentació Junta Estatuts Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2018-2019 Reglamentació Cercador Presentació Equips 2017/2018 Accidents Protocol Centres Certificats Informació Centres Autorizats TITULACIONS MONITOR FEDERATIU Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Oferta Formativa Formularis Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte
Presentació Junta Estatuts Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2018-2019 Reglamentació Cercador Presentació Equips 2017/2018 Accidents Protocol Centres Certificats Informació Centres Autorizats TITULACIONS MONITOR FEDERATIU Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Oferta Formativa Formularis Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte
Notícies
24/05/2019 Festa de cloenda de la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS

La Lliga BBVA Hockey Plus finalitza temporada el diumenge 9 de juny amb una festa de cloenda a les instal·lacions del CD Terrassa a les Pedritxes.

La implicació dels jugadors, entrenadors, clubs i famílies és essencial per aconseguir l’èxit de la festa. Volem que aquest diumenge sigui un moment especial de celebració i que tots nosaltres gaudim d’una gran festa de la capacitació de les persones.

Els principals protagonistes seran els jugadors i jugadores de hockey de cada club, volem que ells gaudeixin de la festa, i se’ls reconegui el valor de la constància, per aquest motiu tots ells obtindran medalla i a més també es premiarà els 3 primers classificats.

Us demanem la vostra col·laboració, per difondre i invitar a la participació. Aquest ha de ser part de l’èxit de la festa.

Dia: Diumenge, 9 de juny del 2019

Hora: 10h

Lloc: CD Terrassa Hockey Club

Programa:

10.00h Arribada

10.05h Repartir material als jugadors: samarreta

10.15h Escalfament dels jugadors i jugadores

10.30h  Distribuir jugadors al camp en 8 equips

11.00h  Inici partits

11.45h Desfilada d’equips

12.00h Parlaments  

12.10h Entrega de premis

12.15h Foto família

12.30h  Aperitiu

 

 

Us esperem a tots!!

22/05/2019 ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

FEDERACIÓ CATALANA DE HOCKEY

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

 

 

 

 

Conforme el que disposa l’article 25 dels Estatuts de la Federació, es convoca Assemblea General Ordinària pel proper 25 de juny  de 2019, a les 18,00 h., en primera convocatòria i a les 18:30 h., en segona convocatòria, a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya , Rambla Catalunya, 81 pral (08008 Barcelona), d’acord amb el següent:

 

 

 

ORDRE DEL DIA

 

 

1.     Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea anterior.

2.     Informe del President i aprovació de la memòria d’activitats de la temporada.

3.     Aprovació dels comptes anuals i de la liquidació del pressupost de l’exercici 2018.

4.     Aprovació del pressupost per l’exercici econòmic de l’any 2019.

5.     Nomenament d’auditors dels comptes anuals de l’exercici 2019.

6.     Revisió de tarifes d’inscripció, quotes i llicències.

7.     Aprovació del calendari de competicions per a la temporada 2019-2020.

8.     Informe del Col·legi Català d’Àrbitres de la temporada 2018-2019.

9.     Propostes que formuli la Junta Directiva de la Federació Catalana de Hockey.

10.   Propostes que formulin els membres de l’Assemblea.

11.   Designació dels interventors per signar l’acta de l’Assemblea.

12.   Torn obert de paraules.

 

 

 

XAVIER ADELL i SALVATELLA

PRESIDENT FCH

Barcelona, 23 de maig de 2019

 

 

20/05/2019 El Junior FC subcampió de la LLIGA IBERDROLA

El Junior FC ha estat subcampió de la LLIGA IBERDROLA al perdre a la tanda dels shoot outs contra el Club de Campo la final, desprès què el partit finalitzés en empat, 1- 1 (4-3), en un encontre molt igualat i que al minut vuit del segon quart es va haver d’aturar per inclemències meteorològiques.  A la tornada el combinat madrileny va aconseguir marcar el primer gol, minut 33, que desfeia la igualtat duta fins el moment. A l’últim quart, minut 70, Fernanda Flores, aconseguia igualar el resultat pel llançament d’un penalt strocke i deixava que el títol es decidís als shoot outs, però a aquesta tanda les madrilenyes van tenir més punteria i van aixecar la copa de campiones.

Dissabte es van disputar les semifinals que van enfrontar al Club de Campo contra el SPV Complutense (3-0) i al Club Egara contra el Junior FC (0-1).

Isa Barguñó (Junior FC) va rebre el premi de MILLOR PORTERA DE LA FINAL4.

L’equip subcampió està format per Isa Barguñó, Laura Bosch, Berta Serrahima, Fernanda Flores, Carlota Petchamé, Anna Gil, Mariona Serrahima, Marta Grau, Marta Lamoglia, Anna Tolrà, Anna Serrahima, Mariona Valdés, Mariona San José, Andrea Alonso, Laia Vidosa, Berta Queralt, Estefania Soledad Piris i Andrea Martínez. Joan Vidal és l’entrenador de l’equip; Marcos Alonso Doerfler el cap d’equip i Laura Terns la fisioterapeuta.

Les col·legiades catalanes Sandra Adell i  Laura Trujillo, juntament amb tres àrbitres d’altres comunitats autònomes,  van ser designades pel  Comitè Nacional d’ Àrbitres (CNA) per dirigir els partits del la Final Four IBERDROLA. Per la seva banda la Final Four by LEXUS va comptar amb Amadeu Boix com a Delegat Tècnic; amb Antonio Bustos com a mànager d’àrbitres  i entre els cinc àrbitres anomenats pel CNA el català Jordi Puig era un d’ells.