Presentació Junta Estatuts Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Reglamentació Cercador Presentació Equips 2017/2018 Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS MONITOR FEDERATIU Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Oferta Formativa Formularis Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte
Presentació Junta Estatuts Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Reglamentació Cercador Presentació Equips 2017/2018 Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS MONITOR FEDERATIU Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Oferta Formativa Formularis Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte
Notícies
16/10/2019 Aquest cap de setmana es juguen les Semifinals i Finals dels Cts de Catalunya de Divisió d’Honor

Aquest  cap de setmana finalitzen els Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor Masculina i Femenina.  Dissabte, 19 d’octubre, es jugaran les Semifinals, les masculines a les instal·lacions del Real Club de Polo i les femenines a les del Club Egara. Els partits de Semifinals són:

 

Dissabte, 19 d’octubre

Campionat de Catalunya de DHM (Real Club de Polo)

ATLÈTIC TERRASSA HC – CLUB EGARA (13.00h)

REAL CLUB DE POLO – JUNIOR FC (15.00h)

 

Campionat de Catalunya de DHF (Club Egara)

CLUB EGARA – REAL CLUB DE POLO ( 13.30h)

CD TERRASSA HOCKEY – JUNIOR FC (15.30h)

 

Diumenge es disputaran les dues finals al camp del Real Club de Polo, la femenina es jugarà a les 13.00h i la masculina a les 15.30h

15/10/2019 50è aniversari del Hockey Femení de l’ATHC: Taula Rodona “Dones i Esport: trencant barreres”.

L’ Atlètic Terrassa HC està commemorant els 50è aniversari del Hockey Femení al club i ha organitzat un seguit d’actes per tal de celebrar aquesta fita. El club va iniciar dissabte 21 de setembre el primer dels actes de commemoració previstos per celebrar el cinquantenari del hockey femení a Can Salas amb un sopar on es van barrejar diferents  generacions de  jugadores des de les que van disputar el primer partit oficial fins a jugadores que hores d’ara formen part del club a la línia femenina. Aquet mateix dia es va inaugurar una exposició fotogràfica que fa un recorregut per la història del Hockey Femení de les grogues.

 

Els actes d’homenatge es reprenen dijous, 17 d’octubre, a les set de la tarda a l'Auditori de Terrassa, i l’ Atlètic organitza, juntament amb l'Ajuntament de Terrassa, la taula rodona Dones i esport: Ens movem?.

 

Aquest acte té per objectiu obrir el club a la ciutat i col·laborar amb la importància d'aquest tema, tant des del punt de vista de la reflexió com de la millora de les accions. Es tracta d’intentar millorar les seccions femenines i treballar en elles des d'un punt de vista igualitari. A més de reflexionar i crear noves accions, com la que ha estat la dels darrers anys dels equips de les mamis.  

 

El actes de celebració acabaran al desembre, amb un homenatge al hockey femení inclòs dins la celebració de la Copa del Rei i de la Reina que tindrà lloc del 20 al 22 de desembre a Can Salas.

14/10/2019 Tot un èxit el XII Torneig de Hockey Sala Les Corts

Dissabte, 12 d'octubre, al pavelló de l'Illa Diagonal es va celebrar el tradicional Torneig de Hockey Sala Les Corts de HOCKEY PLUS a la seva XII edició.

El Torneig va comptar amb la presència de Xavi Adell, president de la Federació Catalana de Hockey; Sonsoles Monfort, vocal de la Real Federación Española de Hockey i va presidir l’acte el nou regidor de Les Corts, en Xavi Merçè.

Al Torneig van participar dos equips del FC Barcelona, un del Real Club de Polo i un del Catalònia HC.

Una vegada més  va ser una fantàstica jornada de bon hockey i de constatació de capacitats.  Al finalitzar l’últim encontre es va fer un partit d’exhibició entre el top hockey + del Barça i un mix amb jugadors del juvenil, de tercera i d’entrenadors de HOCKEY PLUS, partit que va finalitzar amb empat a dos!