Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHFA: Golejada del Club Egara, del RC de Polo i del Junior

19/09/2022

La primera jornada de la DHFA ha estat molt favorable pels representants catalans, on només el CD Terrassa i l’Atlètic Terrassa no han sumat cap punt.

El Club Egara ha superat al CH Pozuelo per un contundent 6-0. Festival de gols des de l’inici del partit que han anat pujant al marcador successivament pel gaudi de l’afició. Han marcat: Carola Salvatella i Maria Tost,  dos,  i Anna Gispert i Sofia Keenan.

El Junior FC rebia al CD Terrassa, i va vèncer per 4-0. Les locals no van deixar opció a l’equip visitant i a les acaballes del primer temps Ainhoa Ballesteros va inaugurar el marcador, al segon quart Berta Serrahima va fer dos gols i va tancar al tercer temps amb un altra Ainhoa Ballesteros. Amb aquest resultat es va arribar a la fi del temps reglamentari.

El Real Club de Polo, també com a local, va guanyar al Sanse Complutense per 3-1. Al  primer quart van fer gol Liv Maria Arndt i Patricia Alvarez pel combinat barceloní, Florencia Amundson va marcar el tercer al segon temps. Al tercer quart va marcar l’equip visitant, i amb el resultat de 3-1 es va arribar a la fi del partit.

L’Atlètic Terrassa va perdre a domicili amb la R. Sociedad S per un ajustat 1-0. El Club de Campo va vèncer per 6-0 al Sardinero i l’encontre entre el RS Tenis i l’UD Taburiente va acabar amb empat a zero.

DHFB

En el Grup 1 participen tres equips catalans: el FC Barcelona, el Castelldefels i el Club Egara. El FC Barcelona jugava contra el Castelldefels i va guanyar per 1-0. El gol va arribar al minut trenta-quatre i el va marcar Macarena de Sarasqueta.

El Club Egara va perdre amb el Sanse per 0-1. La Real Sociedad SS va guanyar al CH Madrid Las Rozas per 3-0 i el Valencia CH al Hocquet per 5-0.

En el Grup 2, el Vallès va vèncer al Línia per 2-0 (gols d’Anna Barba i Mercè Segura); l’ AD Rimas va empatar amb CD Giner de los Ríos ,2-2, el gols de les catalanes els van fer Clara Deya i Gemma Ameijeiras. El CH Sant Cugat va perdre amb el CH Xaloc per 0-1 i el Club de Campo ho va fer per 2-3 amb el RC Jolaseta.