Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHM: Sort desigual dels equips catalans en la primera jornada de les lligues nacionals

19/09/2022

En la DHMA el Real Club de Polo i el Club Egara han aconseguit la victòria davant l’ Atlètic Terrassa i el CD Terrassa, respectivament, per 2-4.  El Junior FC ha perdut contra el Club de Campo per 1-4, i el FC Barcelona, que s’enfrontava al RS Tenis, ha finalitzat amb repartiment de punts en haver acabat l’encontre en empat a zero.

El Sanse Complutense s’ha imposat al Sardinero per 4 a 1 i el RC Jolaseta ha guanyat a domicili a l’UD Taburiente per 0-1.

Els dos gols dels grocs els ha obtingut Pol Fitó al primer quart. En aquest temps també ho ha fet Marc Miralles pel conjunt barceloní. Al segon temps Guillermo Fortuño igualava el lluminós i al tercer quart Àlex Reyné i Jaime Ibran han sentenciat el partit donant la victòria al Real Club de Polo.

Amb el mateix resultat ha finalitzat el partit entre el CD Terrassa i el Club Egara, encontre que s’ha decidit en l’últim quart.  Marc Recasens ha fet hat-trick , amb tots els seus gols de penal, pel conjunt ratllat i Àlex Broto també ha marcat per l’equip de Ramon Sala. Els gols de l’equip de Les Pedritxes els han transformat Eduard de Ignacio-Simó i Enric Miralles que obtenien posar el marcador amb el resultat de 2-2, però en l’últim temps Marc Recasens ha fet el tercer i quart gol per l’equip visitant, donant-los la victòria.

Arnau de Bruijn ha fet l’únic gol que ha pujat al marcador pel Junior FC, el Club de Campo ha marxat amb la victòria en vèncer per 1-4.

DHMB

En el Grup 1 el Línia va empatar a domicili, a tres, amb el Honigvogel. Joan Elias va fer dos gols i Pau Broto un.

L’Egara 1935  va fer seva la victòria en superar a la R. Sociedad 1927 per 4-2. Els locals van marcar un gol en cada temps, i van ser de Conrad Puig, Jan Riubrugent, Bruno Àvila i Enric Aynes.

En aquest mateix grup el CH Carpesa va guanyar a domicili al SPV HC per 0-4 i l’Atlètic SS al CD Giner de los Ríos per 4-2.

En el Grup 2, que és on hi ha més representació d’equips catalans, el Pedralbes va vèncer a domicili al CH Madrid Las Rozas per 0-2, amb gols de Nicolás Falcones i Max Laplaza que van arribar a l’últim quart.

En l’encontre entre el CH Barrocas i el HC Sant Cugat va haver-hi repartiment de punts, en finalitzar en empat a 2. Els gols dels blau-i-negres van arribar al tercer quart, amb Pablo Crespo, i a l’últim, amb Anton Serrahima.

El partit entre l’Iluro HC i el Catalònia va finalitzar amb la victòria de l’equip local per 1-0, amb el gol marcat al minut quaranta-dos per Nelson Garcia.

El Vallès va perdre per la mínima contra el CHP Benalmádena, 2-3. Van marcar pels local Marc Albericio i Pol Albericio.