Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHMA: Atlètic , RC de Polo i FC Barcelona sumen sis punts en dues jornades

13/10/2021

Aquest cap de setmana i ahir, festiu nacional, s’han disputat la jornada 4 i 5 de la LLIGA MGS HOCKEY,  i el balanç per l’Atlètic Terrassa, el RC de Polo i el FC Barcelona ha estat més que positiu.

El Real Club de Polo va imposar-se a domicili al RS Tenis per 0-3, amb hat trick de Marc Miralles, i ahir va golejar al RC Jolaseta en l’ Eduardo Dualde (5-0). Marc Miralles, Iñaki Zaldúa (2), Javier Cabot i Salva Armenteras van marcar.

L’Atlètic Terrassa va superar per un ajustat 2-3 al RC Jolaseta. Els gols pels grocs no van arribar fins al segon temps, quan al minut 20’ Marc Escudé va igualar el marcador amb els locals. El va seguir un gol de Santi Ibañez i Pau Cunill, que va fer el definitiu tercer gol, anant ja al descans amb el resultat d’1-3. Els bascos en van fer un més i el partit va finalitzar amb el resultat de 2-3. Ahir el derbi entre l’Atlètic Terrassa i el Club Egara va acabar amb la victòria dels locals per 6-4, en un encontre en el qual els dos equips ho van donar tot. Marc Escudé va inaugurar el marcador pels locals tres minuts després d’iniciar-se el partit, un minut després Josep Lluís Novell va empatar. El resultat es va seguir inamovible fins al minut trenta-dos, quan Gerard Clapés va avançar al conjunt ratllat. Xavi Bigata, al trenta -cinc situava a l’Egara amb dos gols d’avantatge sobre els grocs. Situació que va escurçar Pepe Cunill, en fer-ne el segon pels locals. Pol Fité va equilibrar el marcador, amb el gol que posava el marcador en 3-3. Pepe Cunill va transformar el quart gol, i dos minuts més tard Marc Sallés feia el cinquè. En l’últim quart Xavi Gispert marcava pels del Pla del Bonaire, però un altre cop Pepe Cunill arribava a la porteria contrària i donava la victòria a l’ Atlètic.

El Club Egara va empatar el cap de setmana amb el Junior FC, a tres. Només iniciar-se el partit Nacho Prat i Gerard Clapés marcaven pels ratllats, Pablo Espino va inaugurar el marcador pels de Sant Cugat al segon temps. En l’últim quart van pujar tres gols, Xavi Gispert va fer el tercer gol pels ratllats, i Sam Cortés i Jordi Calzada van aconseguir el repartiment de punts.

El Junior FC va vèncer al Sardinero amb el gol de Santi Donoso, que va arribar en el tercer quart.

El FC Barcelona va derrotar al cuer, el Sardinero, per 0-4. Els blaugranes van marcar un gol en cada quart, i els autors van ser: Pol Compta, Sergi San Martín, Sergi Martínez i Miki Delàs.  Ahir, important victòria es va viure en l’Estadi Pau Negre, el FC Barcelona acollia en les seves instal·lacions al Club de Campo i va vèncer per 2-1.  Els madrilenys van inaugurar el marcador, però els gols de Pol Compta i Arnau Labbe van deixar els tres punts en terres barcelonines. El Club de Campo va guanyar el cap de setmana al Sanse per 0-1, i pel mateix resultat va perdre el Sanse amb el RS Tenis.

En aquests moments, i amb els resultats d’aquestes dues jornades, el Club de Campo és líder en solitari, a un punt d’avantatge només del Real Club de Polo, segon, i del FC Barcelona, tercer. En quart lloc està l’ Atlètic Terrassa, en setè el Junior FC i en vuitè el Club Egara.

Fotografia: ALLAN HOCKEY