Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

Disputada la primera jornada de la DHA i DHB

20/09/2021

Aquest cap de setmana han començat les competicions nacionals amb gran representació d’equips catalans.

En la DHA l’Atlètic Terrassa ha debutat amb el Junior FC i ha aconseguit la seva primera victòria, en vèncer a domicili per 0 a 2. Els gols han arribat al minut cinquanta-quatre –marcat per Pau Cunill- i al seixanta-set –aconseguit per Quim Malgosa-.

El recent campió de Catalunya d’aquesta categoria, el Real Club de Polo, visitava el Pau Negre per enfrontar-se amb el FC Barcelona, encontre que ha finalitzat amb repartiment de punts (1-1).  El primer gol va ser per l’equip visitant, marcat al minut dinou per Àlex Reyné, resultat que es va mantenir fins al minut cinquanta-set quan l’olímpic, Miki Delàs, va aconseguir el gol de l’empat.

El Club Egara va tenir menys sort, ja que va perdre amb el Club de Campo per 2-0.

El Sardinero va empatar amb el RS Tenis, 1-1, i el Sanse Complutense va vèncer al RC Jolaseta per 3-2.

En la DHB els empats van ser els protagonistes en els enfrontaments en els quals han participat els equips catalans.

El vigent campió del Campionat de Catalunya, el CD Terrassa, va rebre a l’UD Taburiente en les seves instal·lacions i van sumar el primer punt en finalitzar el partit en empat a dos. Van marcar pels locals Andrés Felipe Pizarro (8’) i Eduardo de Ignacio-Simó (52’).

Amb el mateix resultat va acabar el partit entre el Vallès i el CD Giner de los Ríos. Pels grocs van marcar Ponç Albert (38’) i Pol Valldeperas (70’).

Amb empat a dos també va finalitzar l’enfrontament entre el Pedralbes i el Línia 22. Guillermo Artigas (10’) i Álvaro Badrinas (28’) van marcar els gols del conjunt barceloní i Joan Elias (22’) i Pau Galy (60’) ho van fer pel terrassenc.

L’ Egara 1935 va guanyar a domicili al Catalonia per 1-3.  Els gols dels ratllats van arribar dels stick d’ Eric Moliné (13’) i de Martí Soler (64’ i 66’); Oriol Gómez (21’) va marcar pels locals. El Sant Cugat també va vèncer a domicili a l’Atlético S. Sebastián pel mateix resultat (1-3). Ferran Muñoz (22’ i 47’) i Anton Serrahima (37’) van donar la victòria als santcugatencs.

El RH Privé Benalmádena va vèncer al SPV CH per 8-2.

Fotografia: ALANN HOCKEY