Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

Atlètic i Junior FC subcampions de Lliga

4/05/2021

El Josep Marquès, el camp de l’ Atlètic Terrassa, ha viscut aquest cap de setmana la FINAL FOUR de la Lliga masculina MGS i de la Lliga femenina IBERDROLA. En la masculina han participat tres equips catalans i en la femenina dos.

Malauradament de la gran participació d’equips catalans els títols han acabat marxant camp a Madrid, ja que el Club de Campo ha fet doblet. En la lliga masculina el conjunt madrileny ha estat la primera vegada que aconseguia aixecar la copa, les noies ho han fet en vint-i-dues ocasions. L’Atlètic Terrassa ha estat el subcampió masculí i el Junior FC el subcampió femení.

La FINAL FOUR va iniciar-se dissabte amb la Semifinal femenina entre el Club de Campo i el Real Club de Polo i el campió de la lliga regular va vèncer per 4 a 1, assegurant-se així la plaça en el partit de la final.  Sofia Nabila Maldonado va marcar el gol del combinat barceloní.

En la segona Semifinal femenina es trobaven el Junior FC, campió de la Copa de la Reina, i el SPV Complutense. El partit, que va estar molt igualat, va finalitzar amb el resultat de 2 a 1. Els dos gols que van donar la victòria al conjunt de Sant Cugat van ser de penal córner, el primer va inaugurar el marcador al minut vint-i-sis per part de Mariona San José, aquest avantatge només va mantenir-se durant nou minuts, ja que al trenta-cinc les madrilenyes van posar el marcador en taules. El gol definitiu de les blau-i-negres pujava al marcador al minut cinquanta-vuit i el va fer Laia Vidosa.

Diumenge, en la final, Club de Campo i Junior FC ho van donar tot, però les madrilenyes no van deixar ocasions per apropar-se a porteria, fent difícil que el Junior pogués fer gol. El primer gol de les campiones de la lliga regular va pujar al lluminós al sis minuts de començar el matx, el segon no arribaria fins al tercer quart. Laura Bosch aconseguia l’únic gol per les catalanes al minut cinquanta-nou, resultat que donava el títol de lliga al Club de Campo.

El premi de MILLOR PORTERA va ser per Jana Martínez de l’equip subcampió i el de MILLOR JUGADORA SUB-23 per a Laia Vidosa.

La col·legiada Sandra Adell va ser l’encarregada de xiular l’encontre, juntament amb Gema Calderón. Per Sandra Adell era la seva primera FINAL FOUR. La col·legiada també va estar designada en la Semifinal 2 entre el Junior FC i el SPV Complutense.

Les Semifinals masculines també es van disputar dissabte, la primera enfrontava als amfitrions, campions de la lliga regular i subcampions de l’Euro Hockey League, amb el Real Club de Polo. L’ Atlètic va obtenir el passi per disputar el partit de la final en vèncer per 3-2. Pau Cunill (2) i Jordi Bonastre van marcar pels grocs, Xavi Lleonart i Roc Oliva ho van fer pel conjunt de la Diagonal.

En la segona Semifinal es trobaven el Club de Campo i el vigent campió de la Copa del Rei, el Club Egara. L’encontre va ser molt igualat, però finalment el resultat va ser favorable al Club de Campo que va vèncer per un ajustat 4-3. Pau Quemada va marcar dos gols pels ratllats en tres minuts, Xavi Aguilar en va fer el tercer.

Jugades les dues semifinals, el partit de la final ja tenia protagonistes: l’ Atlètic Terrassa i el Club de Campo. Els de Can Salas van inaugurar el marcador al minut quinze, gol de Marc Escudé, avantatge que es va mantenir fins al segon quart, quan va igualar-se el resultat. Pau Cunill a les acaballes del segon quart tornava a girar el marcador a favor dels locals, arribant-se a l’equador del temps reglamentari. En el tercer quart el Club de Campo aconseguia tres gols, girant el resultat amb un favorable 2-4. En l’últim quart encara els locals tenien opcions d’empatar i forçar els shoot- outs, però no va ser possible. Els madrilenys transformaven dos gols més i els grocs només en farien un, marcat també per Pau Cunill. Amb el resultat de 3-6 els àrbitres xiulaven la fi de la final, aconseguint el títol de campió el Club de Campo.

Pau Cunill va rebre el premi de MÀXIM GOLEJADOR i Jordi Bonastre el de MILLOR JUGADOR SUB-23.

Paco Vàzquez, àrbitre del Col.legi Català d’Àrbitres, va estar designat pel CNA per la FINAL FOUR.