Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHF: El Junior FC es posiciona com a colíder

1/03/2021

La nova victòria del Junior FC, en aquesta ocasió,  contra el cuer, el RC Jolaseta, i que el líder –el Club de Campo- no va poder jugar amb el Sardinero per confinament de les càntabres les situa amb els mateixos punt que les madrilenyes, trenta-set, però amb un partit més disputat.

Les de Sant Cugat van rebre les biscaïnes amb ganes de victòria. Ja al cap de cinc minuts de l’inici de l’encontre, les locals inauguraven el marcador amb el gol de Maialen Garcia, vuit minuts després Carlota Petchamé transformava el segon. Al segon quart quatre gols pujarien al marcador, fets per Laia Vidosa, Carlota Petchamé, Laura Bosch i Anna Gil. Amb aquest avantatge i la passivitat del conjunt visitant, les locals ja tenien el partit sentenciat, però dos gols més van arribar, tots dos marcats per Berta Serrahima. El RC Jolaseta va escurçar distàncies ja tard, al minut cinquanta-nou.

La victòria del CD Terrassa sobre la Real Sociedad SS per un gol, aconseguit per la juvenil Estel Petchamé(1-0) el fa pujar dos llocs i situar-se en sisè lloc.

També el Club Egara va poder sumar els tres punts en guanyar a l’UD Taburiente per 2 a 0. Berta Bonastre i Sophia Willig van assolir els gols per les ratllades i les situen en cinquè lloc.

El Real Club de Polo va vèncer a domicili a l’Atlètic Terrassa per 1-3. Patricia Portabella, juvenil, va posar per endavant a les visitants al minut cinc, resultat que es mantindria fins al minut quaranta-tres quan Maria Gestí obtenia el gol de l’empat, resultat que només es va mantenir durant tres minuts quan Xantal Giné tornava a posar al combinat barceloní per endavant. El tercer i definitiu gol el marcava al cinquanta-cinc Constanza Amundson.  L’ Atlètic Terrassa continua desè i el Real Club de Polo quart.

També a domicili va vèncer el SPV Complutense al RS Tenis per 1-7.