Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHF: El Junior FC s’aferma en el segon lloc de la taula

22/02/2021

Disputada una nova jornada de la Divisió d’Honor Femenina i només el Junior FC venç el seu rival, la resta dels equips catalans participants no poden amb els seus rivals.

El Junior FC va vèncer a domicili per la mínima al Real Club de Polo (1-2) i s’aferma al segon lloc en la classificació amb trenta-un punts i deu encontres jugats.  Anna Gil va obrir el marcador per les de Sant Cugat al cap de dotze minuts de l’inici del partit; Florencia Amudson va aconseguir el gol de l’empat al minut quaranta-u i dos minuts més tard Anna Gil feia el segon, resultat amb el que finalitzava el partit. El Real Club de Polo segueix en quart lloc.

El Club Egara s’enfrontava al líder, Club de Campo, i malauradament va perdre per la mínima (2-1). El gol el va realitzar Carola Salvatella i amb aquesta nova derrota les ratllades baixen al sisè lloc. Nova derrota també va sofrir l’ Atlètic Terrassa, que va perdre per 1 a 3 amb el SPV Complutense, partit ajornat de la primera jornada. Les grogues no es mouen en la taula i segueixen en el desè lloc. La mateixa mala sort va patir el CD Terrassa que va perdre amb l’UD Taburiente per 3 a 1, i amb aquesta nova derrota baixa al vuitè lloc.

Els altres partits de la jornada van ser: RC Jolaseta – CH Sardinero (0-1) i el Real Sociedad SS – RS Tenis (1-0).