Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHB: Repartiment de punts entre el Pedralbes i el Vallès

23/11/2020

El Pedralbes va empatar a dos amb el Vallés.  Nou minuts després de l’inici del partit va arribar el  primer gol pel Vallès, marcat per Sergi Puig.  Al minut vint-i-cinc Nicolás Falcones igualava el marcador, resultat que es va mantenir fins al tercer quart quan Arnau Pérez, al minut cinquanta-set, posava a l’equip groc per endavant, però al seixanta-vuit Maximiliano Casas tornava a igualar el resultat.

El Vallès segueix en vuitè lloc amb sis punts i set partits jugats; el Pedralbes es situa  en cinquè lloc amb vuit partits jugats.

Implacable va ser l’ Egara 1935 amb el líder, l’ Atlético San Sebastián, al que va vèncer per un contundent 5-0, pujant així a ocupar el quart lloc a la taula amb vuit encontres jugats i dotze punts –els mateixos que té el Pedralbes -.  Els gols els van fer Martí Soler amb hat tick, Albert Font i Pere Bautista.

El partit entre UD Taburiente i el CH Sardinero va finalitzar amb empat a quatre i el jugat entre el CH Barrocas i el SPV Complutense ho va fer amb el resultat de 2-4.

Fotografia: Alfredo Ferrer