Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHF: Importants victòries del CD Terrassa i del Junior FC

23/11/2020

Les victòries d’aquest cap de setmana a la DHF del Junior FC i CD Terrassa els aferma a la part alta de la classificació.

El Junior FC  va guanyar per la mínima al Club Egara (0-1).  El gol va arribar al minut quaranta-u transformat per Júlia Strappato. Així el Junior FC es posiciona al tercer lloc, amb vuit encontres disputats i dinou punts. El segueix el CD Terrassa amb setze punts i nou partits jugats.

El CD Terrassa va vèncer a domicili a l’ Atlètic Terrassa (1-2). El primer gol va arribar al minut nou per part del conjunt local, Meritxell Vizcaíno el va marcar; al segon quart Clara Ycart igualava el marcador i al minut quaranta-u Tania Escaich aconseguia el gol de la victòria. L’ Atlètic Terrassa, amb deu partits jugats, es situa al vuitè lloc i compta amb onze punts. Onze punts tenen també el Club Egara, en sisè lloc, i l’ UD Taburiente setè; ambdós han disputat nou partits.

El Real Club de Polo va empatar a Santander amb el CH Sardinero (1-1). La jugadora juvenil Patricia Portabella va marcar al cap de cinc minuts de l’inici de l’encontre. El club barceloní està classificat en cinquè lloc, amb vuit partits jugats i catorze punts.

El Club de Campo, que és líder, va superar a l R. Sociedad per 2-4; l’UD Taburiente  va vèncer al RS Tenis per 0-2.

Fotografia: Alfredo Ferrer