Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHF: Sort desigual pels equips catalans

16/11/2020

L’Atlètic Terrassa va ser l’únic club català que va aconseguir sumar els tres punts al guanyar el RC Jolaseta per 1 a 0, gol marcat al segon període per Elena Martínez.  En aquests moments l’ Atlètic està al setè lloc de la classificació amb nou partits jugats i onze punts.

Club Egara i CD Terrassa van haver de conformar-se amb el repartiment de punts, ja que tots dos van empatar els seus encontres,1-1; amb la Real Sociedad i amb el RS Tenis respectivament. El gol de les ratllades va pujar al marcador al quart temps i el va obtenir Berta Bonastre, el de les vermelles el va marcar Tania Escaich només iniciar-se el partit –minut cinc-. A la classificació el CD Terrassa és cinquè amb tretze punts i el Club Egara sisè amb onze punts; tots dos amb vuit encontres disputats.

El RC de Polo no va poder amb el seu rival, el SPV Complutense, amb el que va perdre per la mínima (0-1). El conjunt barceloní és quart, amb set partit i tretze punts; els mateixos que el CD Terrassa però amb un partit menys jugat.

Per la mínima també va perdre el Junior FC a Santander amb el CH Sardinero (3-2). Els gols de les blau-i-negres els van fer Laura Bosch i Maialen García. El Junior FC ocupa el tercer lloc de la taula amb set partits jugats i setze punts.

El Club de Campo, que és líder amb vint-i-dos punts i vuit partits, va vèncer a l’UD Taburiente per  0-6.

Fotografia: Alfredo Ferrer