Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHA: L’Atlètic segueix líder

16/11/2020

Festival de gols va fer l’Atlètic Terrassa a Beteró. El combinat terrassenc va vèncer amb contundència a Giner de los Ríos (0-8), encara que el primer gol no va pujar al marcador fins al segon quart, minut trenta-cinc, fet per Pau Cunill. Al tercer quart marcaven Joan Tarrés i Nil Escudé. A l’últim temps es feien cinc més, transformats per Marc Escudé. Nil Escudé, Sam Cortés, Grau Albert i Marc Boltó. Amb aquesta nova victòria el conjunt groc segueix com a líder amb vuit encontres jugats i dinou punts.

El Club Egara va guanyar a domicili per la mínima al SPV Complutense (0- 1) pel gol transformat per Pau Quemada al minut quaranta. El Club Egara segueix en segon lloc de la classificació amb un partit menys que el líder i només a un punt, divuit.

La victòria del Real Club de Polo sobre el Línia 22 per 2-9 el situa en tercer lloc de la taula amb disset punts i set partits disputats. Al primer temps el conjunt barceloní aconseguia els primers dos gols marcats per Àlex Reyné i David Alegre. Pau Broto, al segon quart, aconseguia el primer gol pels locals, però Marc Miralles registrava el tercer pel RC Polo;  amb un minut de diferència Javier Bernechea transformava el segon gol pel Línia. Roc Oliva feia el quart gol abans del final del segon quart. Al tercer temps arribarien dos gols més pel RC Polo, marcats per Marc Reyné i Marc Miralles. Àlex Reyné, Xavi Lleonart i Marc Miralles feien tres més a l’últim període, resultat amb el qual finalitzava l’encontre.

A domicili també va guanyar el CD Terrassa al RC Jolaseta, 2-4. Els gols dels de Les Pedritxes els van fer Jan Lara (2), Oriol Garreta i Pau Petchamé. El CD Terrassa puja amb aquesta victòria al vuitè lloc en la classificació.

Amb el repartiment de punts va haver de conformar-se el FC Barcelona en finalitzar el partit amb el RS Tenis en empat a un. El gol dels blaugranes el va fer Michiel Van de Stadt. El FC Barcelona es col·loca en cinquè lloc amb setze punts, que són els mateixos que acumula el Club de Campo que és quart.

El Junior FC que es va desplaçar fins a Madrid no va tenir tanta sort com la resta d’equips catalans, ja que va perdre per 3-0 amb el Club de Campo i baixa fins al novè lloc.

Fotografia: Alfredo Ferrer