Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHF: Bona jornada pels equips catalans

26/10/2020

Aquest cap de setmana tots els equips catalans participants en la Divisió d’Honor Femenina han puntuat. El Junior FC només s’ha endut un punt, en empatar amb el Club de Campo (1-1), que és líder en aquest moment. Els gols van pujar al marcador a l’últim quart,  i el de les blau-i-negres el va transformar Gigi Oliva. En aquests moments el Junior FC és tercer a la classificació amb tretze punts, els mateixos del Real Club de Polo que és quart; i tots dos amb només cinc encontres disputats.

El Real Club de Polo va rebre al RC Jolaseta, equip a qui va superar per 2-0. Al primer quart Xantal Giné va fer el primer gol pel combinat barceloní i el segon i definitiu el marcaria Florencia Amundson al tercer període.

El CD Terrassa va vèncer al SPV Complutense per 2-1. Les locals van empatar al minut vint-i-u amb el gol de Clara Ycart, el de la victòria pujava al marcador al minut cinquanta-sis des de l’stick de Tania Escaich.  Les vermelles se situen en cinquè lloc amb nou punts i sis partits jugats.

Club Egara i Atlètic Terrassa també van  aconseguir la victòria;  les ratllades van fer-ho per 3 a 2 al CH Sardinero i les grogues per 2 a 0 al RS Tenis. Nona López-Llauder, Carla López-Llauder i Carola Salvatella van marcar pel Club Egara; Meritxell Vizcaíno i Lexi Sabatelli per l’ Atlètic Terrassa. Amb aquests triomfs el Club Egara es situa setè a la classificació i l’ Atlètic Terrassa vuitè, tots dos amb set punts però el conjunt del Pla del Bonaire amb sis partits disputats i el de Can Salas amb set.

Fotografia: Alfredo Ferrer