Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHF: Balanç positiu pels equips catalans

19/10/2020

Aquest cap de setmana s’ha disputat la cinquena jornada de la Divisió d’Honor Femenina amb un balanç positiu pels equips catalans. Club Egara, Junior FC i Real Club de Polo han guanyat els seus compromisos i Atlètic de Terrassa ha empatat.

Disputada aquesta jornada el Junior FC i el Real Club de Polo continuen invictes i tots dos van finalitzar els seus compromisos amb el mateix resultat: 3-1. El Junior FC va rebre al SPV Complutense i el marcador s’ha mantingut inamovible fins a la mitja part. Berta Serrahima ha marcat per les locals al tercer quart des del penal córner i quatre minuts més tard, Mariona San José ha fet el 2 a 0. Al tercer quart també Mariona Serrahima, des del penal córner, ha marcat per l’equip local i a l’últim període ho ha fet l’equip visitant, resultat amb què ha finalitzat l’encontre.

El partit entre el Real Club de Polo i la Real Sociedad SS ha estat igualat fins a la represa del descans. Al minut trenta-sis la Real ha marcat el seu primer i únic gol, i nou minuts més tard Xantal Giné igualava el resultat. La mateixa jugadora a l’últim quart feia el segon gol i Florencia Amundson, sis minuts més tard, marcava el definitiu tercer gol pel combinat barceloní.

El Club Egara rebia a les seves instal·lacions al RS Tenis i ha aconseguit la seva primera victòria al superar-lo per 2-1.  Berta Bonastre, al minut setze, marcava pel conjunt local; al vint-i-cinc Carla López-Llauder establia el 2-0. Al tercer temps el Tenis aconseguia el seu únic gol.

El partit entre l’ Atlètic Terrassa i el CH Sardinero va finalitzar amb repartiment de punts en acabar en empat (1-1). Tots dos gols van apuntar-se a l’últim quart i per les grogues va marcar Clara Barba.

El matx entre l’UD Taburiente i el RC Jolaseta va acabar amb el resultat de 2-0.