Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHA: Els equips catalans lideren la classificació

19/10/2020

Aquest cap de setmana, encara que les competicions catalanes estan aturades complint els protocols de Salut i la Secretaria General de l’Esport, els equips catalans de DHA han disputat la seva cinquena jornada i aquesta ha estat molt profitosa pels equips catalans.

El Club Egara s’ha imposat al Línia 22 per 1-5. El combinat de Ramon Sala s’ha avançat al minut 12 pel llançament per part de Marc Recasens d’un penal córner, dos minuts més tard Gerard Clapés marcà el segon. Pau Quemada va fer el tercer gol al segon quart;  al minut quaranta-set Lluís Mercadé feia el quart gol i un minut més tard Marc Ferrero apuntava el primer gol pels locals. Pau Quemada obtindria el definitiu cinquè gol pels ratllats.

El FC Barcelona va enfrontar-se al Club de Campo i va vèncer a domicili per 1-2. L’equip blaugrana va inaugurar el marcador al cap de dos minuts de l’inici del partit i el va aconseguir Michiel Van de Stadt. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Al tercer quart tots dos equips van fer un gol, Lars Conzendorf per l’equip barceloní i José Basterra pels madrilenys.

El Real Club de Polo va derrotar amb comoditat al Giner de los Ríos (2-5). L’equip de Roger Pallarols va deixar patent la seva supremacia. Quatre gols va marcar el conjunt barceloní sense encaixar cap de l’equip contrari. Els gols van ser de Tomàs Terradas (2), Roc Oliva i David Alegre. A l’últim quart els locals van marcar dos i Marc Miralles l’últim i definitiu pel Polo.

Amb comoditat també va guanyar l’Atlètic Terrassa, que ho va fer al RS Tenis per 1-4, encara que el primer gol el va marcar el combinat local, als dos minuts de l’inici de l’enfrontament. Sergi Enrique, Pepe Cunill, Albert Beltrán i Marc Escudé van ser els protagonistes dels gols dels grocs.

El contrapunt el va donar el CD Terrassa que va perdre per la mínima (4-3) amb el SPV Complutense. El primer quart va estar molt igualat i sense gols, al segon el conjunt local va fer el primer gol; dos al tercer quart i Jan Lara i Joaquin Rodríguez feien pujar el marcador a favor de l’equip terrassenc. A l’últim quart el Complutense aconseguia un altre i Jan Lara tornava a marcar; amb aquest resultat i sense la victòria pels catalans s’arribava a la fi de l’encontre.

Amb aquests resultats el Club Egara i el FC Barcelona lideren la classificació amb dotze punts, l’equip ratllat amb un partit menys.  Real Club de Polo i Atlètic Terrassa els segueixen amb deu punts i en aquest cas l’equip barceloní també amb un partit menys jugat. El CD Terrassa ocupa el setè lloc de la taula; el Junior FC està a l’onzè lloc i el Línia 22 tanca la classificació.