Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

L’Atlètic juvenil femení A, campió de Hockey Sala

20/01/2020

L’ Atlètic Terrassa HC s’ha proclamat campió de Catalunya de Juvenil Femení Grup A de Hockey Sala al guanyar al Junior FC per 4-2. El partit de la final es va jugar al Pavelló del Club Egara, diumenge dia 19 de gener.

L’equip campió l’entrena Xavier Lis; la delegada és M.Isabel Ortega i les campiones són: Àngels Ibáñez, Marta Nieto, Clara Barba, Elena Martínez, Núria Escudé, Maria Gestí, Meritxell Vizcaíno, Núria Carles, Carola Gros Ivet Badia.

El Junior FC va començar marcant als quatre minuts de l’inici del partit, gol de Blanca Órsola, avantatge que es va mantenir fins el segon quart quan al primer minut Núria Carles aconseguia igualar el marcador; però un minut més tard. Maria Gestí posava a les grogues per endavant. Maria Gestí també va marcar al tercer  i al quart temps, acabant l’encontre amb hat trick de Gestí i amb un altre gol de l’equip rival, marcat per Gina Martí.  Les campiones així van guanyar per 4-2.

L’encontre va estar dirigit per Marc Palet, Kety Gorgadze i Enric Trullás;  Esteve Casas ser àrbitre de taula.

El tercer lloc va ser pel Club Egara que va guanyar al CD Terrassa per 3-2; cinquè ha quedat el Vallès Esportiu al vèncer al Junior FC A2 per 6-0.