Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

FINAL 4 DHM

13/05/2019

Ja estan decidits els semifinalistes per a la final 4 que es disputarà el proper 18 i 19 de Maig a les instal·lacions del Club Egara.

Les semifinals seran :

RC POLO VS CLUB DE CAMPO - 15:15H

ATLÈTIC TERRASSA - CLUB EGARA 17:15H

QUARTS DE FINAL

RC POLO - RS TENIS (2-0)(4-2)

El RC POLO va superar clarament al RS TENIS amb un resultat de 2 a 0 i 4 a 2, passant així sense grans dificultats a les semifinals.

El RS TENIS s'ha mostrat molt combatiu en els dos parits i ha exigit al màxim als jugadors del RC Polo que han treballat molt la eliminatòria. Marc Reyne al principi del partit i Roc Oliva al final del partit van ser els golejadors del primer partit.

Al inici del segon partit va ser el moment més complicat de la eliminatòria pels locals que van encaixar un gol que posava emoció a la eliminatòria durant el primer quart. Abans d'arribar al descans però Marc Reyné va convertir una ocasió en el gol de l'empat i minuts més tard el seu germà Alex donava la volta al marcador. En la segona part els gols de Roc Oliva i Alex Casasayas confirmaven el pas a les semifinals.

ATCH - FCBARCELONA (7-3)(4-1)

l'Atlètic de Terrassa va resoldre la seva eliminatòria de quarts de final amb solvència i amb molt gols.

El primer partit va començar amb gols de Quim Malgosa i amb una bona reacció de l'equip barceloní amb gols d'Arnau DE Bruijn i Andreas Rafi que posaven emoció al partit i a la eliminatòria. Pol Parrilla amb dos gols de PC s'encarregava de marcar la diferència i Jan Tarrés també en dues ocasions ampliaven el marcador.

En el segon partit els equips van prendre més precaucions i els gols no van arribar fins al tram final on Dani Malgosa i Lluís Melé per partida doble van aconseguir obrir la treballada defensa blaugrana.

Santi Morera i Boschman van acabar de definir el resultat final de 4 a 1 que donava la classificació d'una forma clara a l'Atlètic per la Final 4.

EGARA - CD TERRASSA (2-1) I (1-0)

El Club Egara era clar favorit en aquesta eliminatòria i s'ha trobat amb un CD TERRASSA que ha posat les coses molt difícils als del Pla del Bona aire en els dos partits fent una gran eliminatòria.

En el primer partit els locals es van avançar amb dos gols que feien pensar en una victòria còmode, però el conjunt de les Pedritxes no estava disposat a facilitar les coses i va retallar distàncies amb un gol d'oriol Bach que posava emoció al resultat fins al final del partit amb el resultat de 2 a 1.

El segon partit va seguir la mateixa tònica amb un CD TERRASSA molt combatiu i ordenat que va estar molts minuts dins de la eliminatòria tot i que no va poder apropar-se més al conjunt local que amb un gol de PC  de Pau Quemada al final del partit va sentenciar al seu favor una eliminatòria molt complicada que dona pas a l'equip local a la Final 4.

JUNIOR - CLUB DE CAMPO (4-3)(2-4)

Aquesta ha estat sens dubte la eliminatòria més dura i amb més alternances al marcador. En el primer partit l'equip de Sant Cugat vam aconseguir emportar-se la victòria amb gols de Alex Gil , Gabi Dabanch, Javi Garcia i Sergi Enrique en un partit de molta intensitat i de molt joc ofensiu on els dos equips van anar a buscar la porteria contrària.

El resultat final de 4 a 3 deixava una lleugera avantatge pel JUNIOR. En el segon partit també van encaixar un gol matiner que van saber donar la volta amb  gols de Javi Garcia i Gabi Dabanch per arribar a la mitja part amb avantatge. Va ser en la segona on el Club de Campo va buscar la porteria contrària i va estar més encertat que els conjunt local.

El JUNIOR tot i haver fet una gran lliga regular, aquest cop no podrà lluitar a la Final 4 pel títol de lliga.