Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHF: El Junior FC perd amb el líder

25/02/2019

El Junior FC perd el partit amb el Club de Campo, líder i  a sis punts del seu immediat seguidor.  Les santcugatenques han perdut per 4 a 1 –gol d’Andrea Alonso- i ocupen el cinquè lloc, a un punt de l’UD Taburiente que és quart.

Repartiment de punts en els encontres entre Atlètic Terrassa-CD Terrassa i Real Club de Polo – Club Egara, tots dos van acabar 2-2.  El partit entre l’ Atlètic Terrassa i el CD Terrassa va estar sense gols fins el tercer quart quant al minut 42 Júlia Strappato va marcar pel conjunt visitant i al 43’ va pujar el segon, fet per Clara Ycart., però a l’últim quart Sierou Frankema i Maartje Els Groen van aconseguir l’empat i el conseqüent repartiment de punts.  El CD Terrassa segueix al setè lloc de la classificació i l’ Atlètic Terrassa està al vuitè.

Marlies Verbruggen va marcar els dos gols del  Real Club de Polo i Maria Tost els dos del Club Egara. El  Real Club de Polo baixa al tercer lloc a la classificació a un punt del segon, el SPV Complutense, i el Club Egara continua al novè lloc empatat a punts amb l’ Atlètic Terrassa – vuitè-.

El partit entre RS Tenis i SPV Complutense va finalitzar 0-3 i el de la Real Sociedad SS- UD Taburiente 0-4.