Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHA: Important victòria de l’Atlètic

25/02/2019

L’Atlètic Terrassa va rebre dissabte al CD Terrassa a Can Salas i els locals es van apropiar dels tres punts al vèncer per 5-2 situant-se al segon lloc de la taula, a quatre punts del líder.

El primer gol va pujar al marcador als 7’ de l’inici del partit per un pc llençat per Santi Morera, resultat que es va mantenir fins el segon quart quan Santi Ibáñez va fer el segon pels grocs.  Al 39’ va arribar el tercer gol , també de pc, aconseguit per Oriol Peremiquel.  Dos minuts desprès Pol Font marcava el primer gol pel conjunt visitant i Oriol Garreta feia el segon pel CD Terrassa. Al minut 60 Joan Tarrés feia el quart per l’ Atlètic i al 62 Quim Malgosa transformava el cinquè.

Victòria també pels locals al Pau Negre.  El Barça va guanyar el RS Tenis per 3-1 en un encontre en el ja al primer minut els locals s’havien avançat amb el gol d’Arnau de Bruijn i poc abans de la fi del primer quart Anthony Boschman feia el segon. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part.  Al minut 36 el conjunt visitant van escurçar distància, però al 45’ Fergus Mc Lesich va aconseguir el tercer gol pels blaugranes. El Barça es situa el setè lloc amb 13 punts i a dos del CD Terrassa, sisè.

El Real Club de Polo, que segueix líder, va empatar amb el Club de Campo (1-1) en un partit molt igualat i en el que el marcador va mantenir-se inamovible fins l’últim quart quan el combinat madrileny va aconseguir posar-se per endavant del conjunt barceloní; però aquesta avantatge només va durar 6’ que són els que va trigar David Alegre per a empatar.

El Junior FC jugava amb el Club Egara i va guanyar per 4-2.  El primer gol va arribar poc abans de la fi del primer període i el va marcar Mauro Coria.  Al segon quarts Javier Garcia va fer doblet i els locals van anar al descans amb la tranquil·litat del 3-0.  Al minut 41’ Lluís Mercadé va aconseguir el primer gol pels ratllats i a l’últim quart van pujar al marcador dos gols, un pels locals de Franc di Mercurio, i altre pels visitants  fet per Pere Divorra. El Club Egara ocupa el tercer lloc de la classificació i el Junior FC el quart, tots dos amb 26 punts.

El Línia 22 jugava a l’Estadi Martí Colomer amb el RC Jolaseta i  va perdre per 0-2.

La Lliga de DHA s’atura fins el 16 de març per compromisos de la selecció espanyola amb la primera edició de la FIH Pro League