Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

DHA: Nova victòria del RC Polo

11/02/2019

El Real Club de Polo visitava Can Salas i va marxar amb els punts de la victòria en un encontre que va guanyar per la mínima (2-3).  Borja Llorens va obrir el marcador per l’equip visitant, resultat que es va mantenir fins que Jair Van der Horts va igualar.  David Alegre va avançar al conjunt de Carlos García Cuenca, avantatge que va durar fins que Pol Parrilla va tornar a posar el marcador amb igualtat de gols (2-2).  David Alegre va marcar el gol definitiu, donant la victòria a l’equip barceloní. El Real Club de Polo es referma al primer lloc i ara són cinc els punts que el distancia del segon classificat, el Club Egara que amb l’empat aconseguit amb el Club de Campo es situa en segon lloc, desfent la igualtat de punts que tenia la passada jornada amb  l’ Atlètic Terrassa, que ara és tercer amb 22 punts.

El Club Egara va portar-se de Madrid, jugava amb el Club de Campo, un valuós punt a l’empatar, 2-2.  Josep Romeu va ser l’autor dels dos gols.  L’equip ratllat porta ara 23 punts i es situa a cinc punts del líder.

L’encontre entre el  CD Terrassa i el RC Jolaseta va acabar amb repartiment de punts al finalitzar amb el resultat de 2-2.  Els gols dels catalans els van fer Jaume Ventayol  i Marc Miralles, aquest a dos minuts de la fi del partit.

El Línia 22 jugava a l’Estadi Martí Colomer amb el RS Tenis i no va poder amb el seu rival.  El conjunt va perdre per 1-5 i el gol dels locals el va marcar Marc de la Maza.

Gran partit i festival de gols el que es va veure a Sant Cugat entre el Junior FC i el Barça, i en el què l’equip local va imposar-se per 5-4. A les acaballes del primer quart  Sergi Enrique va marcar pels locals; només començar el segon Marc Serrahima va materialitzar el segon i cinc minuts més tard Gabriel Dabanch feia el tercer.  Als 10 minuts  Andreas Rafi marcava el primer gol pels visitants.  Amb aquest resultat es va arribar al descans.  El quart gol dels santcugatencs va fer-ho Javi García;  el cinquè i definitiu dels locals el va marcar Guillem Saborit.  El Barça, però, va aconseguir escurçar la diferència a l’últim quart, on Sam Steins (60’), Martin Gebhardt (68’) i Joaquin López (69’) van marcar gol.  Amb 5 a 4 els col·legiats xiulaven el final. El Junior FC es manté en quart lloc (20 punts) i el Barça es situa al vuitè lloc de la taula, amb 10 punts.