Presentació Junta LLIBRE 100 FCH Estatuts Estaments Ètica FCH Canal Ètic Codi Ètic Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Reglamentació Cercador Presentació Captació Convocatòries ARC Femení sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut ARC Masculí sub-15 sub-16 sub-18 sub-23 absolut Accidents Protocol Certificats Informació TITULACIONS Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Cursos Formularis Espai Virtual Escola de Directius Borsa de Treball Esdeveniments Notícies Avantatges Contacte Botiga
Notícies

El Club Egara invicte a la Copa DHM

12/11/2018

El Club Egara segueix invicte a la Copa Federació DHM i obre la classificació d’aquesta competició.  Els ratllats van guanyar per la mínima al Junior FC, 1-2.  Els jugadors de Roger Pallarols van marcar als 7 minuts de l’inici de l’encontre, gol de Nil Marí; resultat que es va mantenir fins el tercer quart quant Lluís Mercadé va igualar el marcador.  Marc Recasens, al quart període va donar la victòria al conjunt visitant.

El Real Club de Polo va vèncer al Barça per 3-1, en un partit que es va mantenir amb el resultat inicial fins la segona meitat, quant Borja Llorens va marcar de penal als 10 minuts de l’inici del tercer quart. A l’últim període el FC Barcelona va igualar el marcador amb el gol d’ Ari Laiho, però Àlex Casasayas i Borja Llorens van donar la victòria al Real Club de Polo.

El partit entre el Línia 22 i l’ Atlètic Terrassa va finalitzar amb la victòria dels grocs per 0-3 i gols de Dani Malgosa, Jair Maria Van der Horst i Pol Parrilla.