Presentació Junta Estatuts Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2018-2019 Reglamentació Cercador Presentació Equips 2017/2018 Accidents Protocol Centres Certificats Informació Centres Autorizats TITULACIONS MONITOR FEDERATIU Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Oferta Formativa Esdeveniments Notícies Contacte
Presentació Junta Estatuts Història STICKS PER LA HISTÒRIA Temporada 2018-2019 Reglamentació Cercador Presentació Equips 2017/2018 Accidents Protocol Centres Certificats Informació Centres Autorizats TITULACIONS MONITOR FEDERATIU Curs Nivell 1 Curs Nivell 2 Oferta Formativa Esdeveniments Notícies Contacte

Hockey herba,
un esport amb valors i per a tothom

Llistat de Clubs
Cerca partits
Classificacions
{$ $index + 1 $}.- {$ team.nomEquip $}
APP
Google Play Apple Store
Video destacat
Imatges destacades
Notícies
12/11/2018 El Club Egara invicte a la Copa DHM

El Club Egara segueix invicte a la Copa Federació DHM i obre la classificació d’aquesta competició.  Els ratllats van guanyar per la mínima al Junior FC, 1-2.  Els jugadors de Roger Pallarols van marcar als 7 minuts de l’inici de l’encontre, gol de Nil Marí; resultat que es va mantenir fins el tercer quart quant Lluís Mercadé va igualar el marcador.  Marc Recasens, al quart període va donar la victòria al conjunt visitant.

 

El Real Club de Polo va vèncer al Barça per 3-1, en un partit que es va mantenir amb el resultat inicial fins la segona meitat, quant Borja Llorens va marcar de penal als 10 minuts de l’inici del tercer quart. A l’últim període el FC Barcelona va igualar el marcador amb el gol d’ Ari Laiho, però Àlex Casasayas i Borja Llorens van donar la victòria al Real Club de Polo.

 

El partit entre el Línia 22 i l’ Atlètic Terrassa va finalitzar amb la victòria dels grocs per 0-3 i gols de Dani Malgosa, Jair Maria Van der Horst i Pol Parrilla.

 

Aquesta setmana es juguen els partits de la quarta i cinquena jornada, i són:

 

Dimarts, 13 de novembre

CD TERRASSA – REAL CLUB DE POLO (21.00h)

JUNIOR FC – FC BARCELONA (20.45h)

 

Dijous, 15 de novembre

ATLETIC TERRASSA – JUNIOR FC (21.00h)

FC BARCELONA – LINIA 22 (21.00h)

 

Dissabte, 17 de novembre

CLUB EGARA – ATLETIC TERRASSA (15.00h)

 

Diumenge, 18 de novembre

LINIA 22 – CD TERRASSA (13.00h)

 

6/11/2018 Formació: S’imparteix el Bloc 1 del Curs de Nivell 2

La Federació Catalana de Hockey va impartir els dies 1, 2 i 3 de novembre el Bloc 1 del Curs Nivell II de Formació; el temari va ser Tècnica de hockey i Formació tècnica del porter i els ponents van ser Dani Martin i Jaume Borràs. Aquest es va celebrar a l’ Atlètic Terrassa HC, coincidint amb la celebració dels Campionats Autonòmics sub-18 a les seves instal·lacions, fet que es va aprofitar per analitzar els partits per part dels participants.

Com a novetat es va oferir una jornada de formació puntual a càrrec del Dani Martin i Jaume Borràs amb el títol "SEMINARI DE FORMACIÓ TÀCTICA DE HOCKEY". La inscripció al seminari era oberta i, a preu reduït, es podia assistir d’oient.  Està previst fer més seminaris al llarg del curs per a tots aquells que vulguin tenir una base més sòlida sobre tècnica i tàctica del hockey.

El Bloc 2 del Curs es farà al mes de desembre i el Bloc 3 a l’estiu

6/11/2018 Ha començat la Copa Federació de Divisió d’Honor Masculí

La passada setmana es va jugar la primera jornada de la  Copa Federació de Divisió d’Honor Masculí, nova competició de la Federació Catalana de Hockey. 

 

La Copa Federació de DHM neix amb la finalitat que els equips participants a la lliga espanyola de DHA, que s’ha aturat amb motiu de la participació de la selecció absoluta al Campionat del Món, segueixin competint i mantenint el nivell de joc.  

 

A la Copa, que se jugarà en set jornades per sistema lliga, prenen part els set equips de la DHA: Real Club de Polo, Club Egara, Atlètic Terrassa, Barça, Junior FC, CD Terrassa i Línia 22 HC.

 

A la primera jornada el Junior FC va superar al Línia 22 HC per 1 –6, el Club Egara va vèncer al Real Club de Polo per 2-3, i l’ Atlètic Terrassa al CD Terrassa per 0-3. 

 

L’última jornada es disputarà el dia 25 de novembre.