Els vuit millors equips de la Divisió d’Honor Masculina i Femenina disputaran a partir de divendres, dia 9 de març,  i fins diumenge, a València, la Copa del Rei i de la Reina.

Coincidint amb la celebració de les Copes es celebraran diferents actes paral·lels, com una competició Aleví, de Mamis, de Papis, de Hockey Plus i partits de les seleccions espanyoles masters,  a més de diferents concerts per amenitzar els participants i públic.

Els equips que lluitaran pel títol de la Copa del Rei són:  Club de Campo, Real Club de Polo, Club Egara, Junior FC,  Atlètic Terrassa,  FC Barcelona,  CD Terrassa i Atlético San Sebastián. Per la Copa de la Reina ho faran Club de Campo, Real Club de Polo, SPV-Complutense, Junior FC, CD Terrassa, Club Egara, Atlètic Terrassa i Real Sociedad. Dijous es donarà el tret de sortida a ambdues competicions amb la celebració dels Quarts de Final. 

Els partits de Quarts de la COPA DEL REI són.

FC BARCELONA – JUNIOR FC (11.00h)

RC POLO – CD TERRASSA (13.00h)

CLUB EGARA – Club de Campo (15.00h)

ATLETIC TERRASSA – At. San Sebastián (19.00h)

Els de la COPA DE LA REINA:

CD TERRASSA – CLUB EGARA (11.00h)

SPV ComplutenseClub de Campo (13.00h)

JUNIOR FC – Real Sociedad (15.00h)

RC POLO – ATLETIC TERRASSA (17.00h)

El dia 10, dissabte, es jugaran les Semifinals; les de la Reina a les 11.00h i 13.00h, les del Rei a les 15.00h i 17.00h. Diumenge els partits pel 3r lloc es jugaran a les 9.00h; la final de la Copa de la Reina a les 11.00h i la de la Copa del Rei a les 13.00h.

També durant el torneig es celebraran diverses jornades de formació, com la d’ “Esdeveniments i gestió de l’esport femení” o la de formació per entrenadors i tècnics.

Aprofitant els actes esportius es farà el sorteig de la primera  edició del Campionat d’Espanya Màster i es presentarà el projecte nacional de ‘Parahockey’.

La nit de divendres tindrà lloc la Gala del Hockey Español 2018 i en el decurs d’aquesta es lliuraran les distincions de la temporada 2016-2017.  Entre d’altres els catalans Jordi Alcover (Medalla d’Or), Jaume Comerma (Menció d’Honor Personal), Joan Comerma (Insígnia d’Or) i Alejo Noblom (Medalla de Plata) rebran premi.  Menció Commemorativa tindrà el Torneig de Les Corts (HOCKEY PLUS).