La selecció catalana ha participat al 70è Torneig Internacional de Reis a les categories de sènior femení, en la què ha estat campiona juntament amb el RC Polo, i juvenil masculí, en la què ha assolit el tercer lloc.

Les instal·lacions del Real Club de Polo han acollit , des del dia 4 de gener fins el dia 7, a 19 equips i més de 300 jugadors de categories absoluta i juvenil, consolidant així la seva extensa història.

A sènior femení la competició ha estat tipus Ryder Cup i les campiones han estat CATALUNYA i RC DE POLO.  La selecció catalana va guanyar al Surbiton per 0-3 i al Leicester HC per 0-5.

Les jugadores que han format part de la selecció catalana han estat Mariona Girabent (P), Nona López-Llauder, Anna Fitó, Marta Fuentes, Carla López-Llauder i Cristina Salvatella del Club Egara; Cristina Escudé, Clara Badia, Esther Clotet, Anna Barba i Maria Barba de l’ Atlètic Terrassa; Marta Bosque, Maria Monroig, Clara Pineda i Laura Bruguera del CD Terrassa i Meritxell Grau (P), Berta Queralt i Mariona Sanjosé del Junior FC. Els entrenadors  han estat Eduard Tubau i Arseni Sañé, la cap d’equip Vinyet Figueras.

Al torneig masculí absolut, la selecció europea va superar al conjunt local per 4-3 a l’únic partit de la competició. A la selecció europeu hi havia, entre d’altres jugadors, els holandesos Valentin Verga o Robert Kemperman, l’alemany Florian Fuchs (olímpics tots ells), els catalans -també olímpics- Xavi Lleonart, Quico Cortés i Roc Oliva i els ex jugadors del RC Polo Mane Terraza i Roger Padrós.  Pel RC Polo van marcar  Manu Bordas, Pablo Abadal i David Alegre.

El RC de Polo va ser subcampió a la categoria Juvenil Femení i campió a la de Juvenil Masculí, categoria en la què participava la selecció catalana amb jugadors ARC sub-16 i que han aconseguit el tercer lloc al guanyar al Willem College per 2-5.

Els jugadors ARC que han participat amb la selecció catalana han estat: Edu Méndez, Jan Borràs, Jan Carreras, Jan Clapés, Enric Bou (P), Nico Pau (P) i Enric Alavedra del Club Egara; Oriol González, Arnau Julià, Grau Albert, Pep Badia, Pol Cabré, Àlex Aymerich i Conrad Puig de l’Atlètic Terrassa; Enric Miralles, Quim Rodríguez i Pol Bernades del CD Terrassa; Ferran Reig i Oriol Massagué de l’ Iluro HC; Oriol Bozal, Pablo Espino, Arnau Marzábal, Jordi Gifra, Juan Pich-Aguilera i Diego Serra (P) del Junior FC  i Pol Compta, Andreas Rafi, Joan Martínez (P) i Ricardo Gallego del FC Barcelona.

Tots els resultats complets, disponibles a www.hockeyreyes.com

 

(*) Fotografia de Nacho Olano