1302El Junior FC organitza per sisè any consecutiu el seu Torneig Internacional, ja  consolidat com el Torneig U16 més important del panorama europeu., encara que també compta amb participants U14,U12 i U10.

Després de 5 edicions molt exitoses, el Junior FC vol augmentar el nombre de participants vinguts tot el continent europeu.  La iniciativa del torneig respon a l’estratègia del club de fer de Sant Cugat un referent en la pràctica del hockey internacional.

Amb motiu del prestigi assolit, RITUAL HOCKEY, marca de luxe dedicada a la investigació, disseny i desenvolupament dels millors productes pels jugadors de hockey, es va sentit atreta per la filosofia i els valors del Junior FC i va decidir apostar pel jove talent europeu i pel seu Torneig.

RITUAL i el Club Junior van signar un acord de col·laboració per a 5 anys la passada edició per al International Summer Hockey Tournament U16, per la qual cosa aquest va passar a anomenar-se  THE RITUAL INTERNATIONAL HOCKEY FUTURES

Es per això, que THE RITUAL INTERNATIONAL HOCKEY FUTURES 2018 s’erigeix com el torneig de referència del panorama europeu. Sota el concepte de “THE RITUAL HOCKEY FUTURES”, els millors jugadors i jugadores U16,U14, U12 i U10;  les promeses emergents i els futurs “cracks” europeus, s’ajuntaran els propers 22, 23 i 24 de juny a Sant Cugat per participar-hi.

El preu de la inscripció dels equips U16, U14 i U12 és de 100€ i cada jugador 47€; els participants U10 tenen la inscripció gratuïta i el preu de cada jugador inscrit és de 22€.

Tota la informació del torneig, es troba a ritualhockeyfutures.com