Narcís Carrió, expresident de la Federació Catalana de Hockey, va rebre en el decurs del tradicional sopar del Festival del Hockey Català la màxima distinció d’aquesta entitat: l’STICK D’OR.  Aquest guardó el rep en reconeixement a la seva dilatada trajectòria com a directiu de la Federació Catalana de Hockey i , en especial, als 12 anys que ha exercit com a president.

El sopar del  XLIV Festival del Hockey Català es celebrà al restaurant del Junior FC Sant Cugat divendres, dia 16 i es van lliurar els plats commemoratius als campions de Catalunya de totes les categories i les distincions a aquelles persones o entitats que han estat mereixedores de reconeixement per part de la Federació.

L’acte va comptar amb l’assistència de 155 comensals, entre d’altres l’ Alcaldessa Sant Cugat, Mercè Conesa; el Director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; el Secretari general d’Afers i Relacions Institucionals i Exterior i Transparència, Aleix Villatoro; el Director Territorial Barcelona BBVA, Christian Terribas; l’expresident de la FCH, la RFEH i FIH, Leandre Negre; el president d’UFEC, Gerard Esteva; el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella; els expresidents de la FCH Domènec Argemí i Manuel Martín-Borregón, i el mateix president de la FCH, Xavier Adell acompanyat de la seva Junta Directiva i de diferents presidents dels clubs catalans.

Al llarg de la vetllada es van anar repartint les distincions: Ricardo Ruíz i Salvador Salvatella van recollir la MEDALLA D’HONOR per la seva trajectòria com a membres de la Junta Directiva i especialment com al càrrec de  Vicepresidents.

Les INSÍGNIES D’OR van ser per Òscar Pallarols, per la tasca desenvolupada com a President de la Secció de Hockey de l’Atlètic Terrassa HC; Joan Vidal per la seva trajectòria com a tècnic i pels col·legiats Francisco Vázquez i Marcelo Servetto per la seva participació als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i Londres, en el cas de Servetto.

Ramon Romeu, que no va poder assistir, havia de rebre el prestigiós PREMI FARRERAS VALENTÍ per la seva brillant trajectòria esportiva i acadèmica. Mariona Girabent va endur-se el TROFEU LLUIS YSAMAT com a portera de diferents equips del CLUB EGARA i seleccions catalanes i espanyoles. Àlex Casasayas, Berta Bonastre i Carlota Petchamé van ser reconeguts amb la MEDALLA DE BRONZE AL MÈRIT ESPORTIU, pels seus 100 partits com a internacionals.  La MEDALLA AL MÈRIT ARBITRAL “Josep Salvatella” va ser per Laura Trujillo. La PLACA D’HONOR de la FCH va ser pel Castelldefels HC, amb motiu del seu Cinquantenari, i pel Junior FC, pel seu Centenari.

Elisabeth Maragall, Núria Olivé, Anna Maiques i Cèlia Corres van recollir una PLACA COMMEMORATIVA en record a la medalla d’or aconseguida als JJOO Barcelona ’92 en aquest 25è aniversari.

La PLACA DE LA FCH va ser pel BBVA en reconeixement a la seva col·laboració en el desenvolupament de la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS  i la va recollir el Director Territorial Barcelona BBVA, Christian Terribas.

El Festival del Hockey Català continuà dissabte al matí amb la celebració de partits i el lliurament de medalles als equips d’escola als camps del Junior FC. Es van repartir 3000 medalles al llarg del matí.