Tot un èxit, com ja és habitual, va ser el 9 TORNEIG HOCKEY SOLIDARI  en una jornada festiva on esportistes, voluntaris i seguidors van tornar a demostrar la seva solidaritat i capacitat de mobilització. Amb més de 1.300 inscrits i una recaptació de més de 46.000 euros, el 9THS torna a batre rècords en la seva causa a favor de les entitats socials terrassenques.

Aquest any l’ajuda anirà dirigida als projectes de l’Associació ALBA, La Fàbrica de Can Tussell, Creu Roja Terrassa, La Causa i el Centre Esplai Guadalhorce. Així mateix, com a novetat, el Solidari ha col·laborat amb el Rebost, Centre Distribució Social d’Aliments de Terrassa, per al qual es va recollir cacau, sucre i cereals al llarg del dia.

A més de la recaptació, gràcies a les inscripcions, el torneig compta amb un gran nombre de col·laboracions, entre elles la de l’Obra Social “la Caixa”, un dels col·laboradors principals del Solidari, que ha destinat 6.500€ a l’edició d’enguany.

Per a Carmen Mas, presidenta del THS “el veritable rècord és que portem 9 anys ajudant a entitats que ho necessiten i que ho seguirem fent. I això és el més important”.

Competicions per a tots els gustos

Des de primera hora del matí, competicions de hockey, pàdel, tennis, la tradicional cursa i caminada, sortida de btt, golf, bridge i diverses activitats de fitness (ioga, crossfit, spinning i zumba familiar) van tenir lloc al llarg del dia.

A les 12 del migdia es va celebrar l’acte institucional de benvinguda als participants, que va comptar amb la presencia d’autoritats de Terrassa i Matadepera, entre elles Jordi Ballart, alcalde, Alfredo Vega, primer tinent d’alcalde, Maruja Rambla, regidora de solidaritat i cooperació internacional i Dani Nart, regidor d’Esports de l’ajuntament de Terrassa; Mireia Solsona, alcaldessa i Quico Sala, regidor d’Esports de l’ajuntament de Matadepera; Xavier Adell, president de la Federació Catalana de Hockey; Marc Sala, vicepresident de la RFEH; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; i amb els presidents dels quatre clubs terrassencs Pere Marcet del Club Egara, Josep Maria Biosca de l’ATHC, Marià Lara, del CD Terrassa i Raul Galí del Línia 22.

També hi va assistir una representació de les jugadores guanyadores de la medalla d’or de hockey als Jocs Olímpics de Barcelona’92, esdeveniment que aquest any celebra el seu 25è aniversari.

Com ja és habitual, la tradicional Tòmbola del Solidari, batucada, concurs de samarretes, tallers de manualitats i conta contes per als mes petits, van animar també aquesta jornada festiva que finalitzava cap a les set de la tarda.

Nombre d’inscrits per categoria:

– HOCKEY: 851

– PÀDEL: 120

– PEDALADA: 140

– CURSA I CAMINADA: 99

– TENNIS: 87

– GOLF: 13

– FITNESS: 12

– BRIDGE: 22

(*) Fotografies Nil Aymerich