LA SELECCIÓ CATALANA MASCULINA SUB-16 i LA SUB-21 FEMENINA PARTICIPEN AL TORNEIG INTERNACIONAL DE REIS

Dijous, 4 de gener,  el millor hockey internacional es reuneix a les instal•lacions del Real Club de Polo de Barcelona amb motiu de la celebració del Torneig Internacional de Hockey de Reis. 19 equips i prop de 350 jugadors prendran part a l’edició d’aquest any.

Al Torneig Internacional de Hockey de Reis hi ha dues categories: sènior i  juvenil, ambdues amb equips masculins i femenins. A la categoria sènior femení participarà la selecció catalana, així com a la juvenil masculí que ho faran els jugadors sub-16.

Dijous, dia 4, es celebrarà el sopar oficial del torneig, 20.45h, i diumenge, dia 7,  es clourà el mateix amb la cerimònia de lliurament de premis.

El guanyador de la categoria sènior masculina s’endurà la Copa de l’Ajuntament de Barcelona,  el de sènior femení el Trofeu Marga Monegal,  el de juvenil masculí el Trofeu Luis de Caralt, i el de juvenil femení la Copa Juan Angel Calzado.

 

A la categoria sènior masculí participa un combinat europeu i  RC de Polo; en sènior femení Leicester HC (Anglaterra), Surbiton HC (Anglaterra), Selecció CatalanaRC de Polo; en juvenil masculí juguen Calday Grange (Anglaterra),   Willem College (Holanda),Canford School (Anglaterra), Repton School (Anglaterra) FC BarcelonaPedralbes HC, Selecció Catalana i RC de Polo; i en juvenil femení: Willem College (Holanda), Repton School (Anglaterra), HC Mop (Holanda), Pedralbes HC  i RC Polo.

Els partits que jugarà la selecció catalana són:

Dijous, 4 de gener

Juvenil Masculí

CATALUNYA – PEDRALBES HC  (19.00h)

Divendres, 5 de gener

Juvenil Masculí

CATALUNYA – FC BARCELONA  (9.00h)

CATALUNYA – Repton School (14.30h)

Sènior Femení

Surbiton-  CATALUNYA (14.00h)

Diumenge, 7 de gener

Sènior Femení

Leicester – CATALUNYA (10.30h)

Juvenil Masculí

FINAL 12.30h

3r-4t lloc (12.00h- Camp 3)

5è-6è (11.30h-Camp 2)

7è-8è (10.00h- Camp 2)