Aquest cap de setmana s’han disputat els Campionats d’Espanya Juvenils de Sala, el masculí s’ha jugat a Ourense i el femení al Pavelló de Matadepera, organitzat pel CD Terrassa.

L’Atlètic Terrassa HC s’ha proclamat campió masculí al guanyar al RS Tenis per 1-2.  Els gols dels grocs els van marcar Pepe Cunill i Joan Dalmases.   El partit pel bronze es va dirimir entre dos equips catalans: CD Terrassa i Club Egara i el combinat de Les Pedritxes el va assolir al vèncer als ratllats per 5-2. El Junior FC va jugar pel setè lloc i va perdre amb el SPV Complutense (2-3).

El Premi al Millor Jugador va ser per Edu de Ignacio (CD Terrassa) i el de Màxim Golejador per Jordi Bonastre (Atlètic Terrassa).

Els campions han estat Ponç Albert, Jordi Bonastre, Miquel Calzada, Pau Cunill, Pepe Cunill, Joan Dalmases, Roger Figa, Pau Jover, Pau Roca, Jan Vall i Pol Cabré. Ferran Freixa ha estat el primer entrenador, Oriol Vall el segon i Marc Caparrós ha fet les funcions de delegat.

CLASSIFICACIÓ FINAL

1.- ATLÈTIC TERRASSA HC

2.- RS Tenis

3.. CD TERRASSA

4.- CLUB EGARA

5.- Club de Campo

6.- CH Barrocás

7.- SPV Complutense

8.- JUNIOR FC

Al campionat femení el CD Terrassa ha aconseguit la medalla de plata.  Les vermelles van lluitar pel títol fins l’últim moment però no van poder revalidar-lo al perdre la final amb el Club de Campo per 4-2.

Les subcampiones són Maria Fonollosa, Marta Cardús, Gemma Ameijeiras, Julia Strappato, Estel Forte, Julia Gamiz, Ona Castro, Itziar Fontans, Laia Vancells, Maria Vera, Aina Villoro, Marta Garcia. Els tècnics de l’equip han estat  Albert Bernades, Josep Miquel Colomer, Francesc Vera, Quim Quintana, Clara Llordes.

L’ Atlètic Terrassa va jugar pel bronze però va perdre amb el SPV Complutense per 2-4.  El Club Egara ha quedat en cinquè lloc i el Junior FC en vuitè.

Júlia Strappato (CD Terrassa) va rebre el Premi a Millor Jugadora.

CLASSIFICACIÓ FINAL

1.- Club de Campo

2.- CD TERRASSA

3.. SPV Complutense

4.- ATLÈTIC TERRASSA HC

5.- CLUB EGARA

6.- CH Sardinero

7.- UD Taburiente

8.- JUNIOR FC

 

(*) Fotografies extretes del Facebook de l’ATHC i CDT