La Federació Catalana de Hockey celebrarà els dies 15 i 16 de juny la cloenda de la temporada amb la celebració del L Festival del Hockey Català, que en aquesta ocasió es celebra a Castelldefels.

Aquesta edició tindrà un nou format, tant per la nit de divendres en la què l’escenari serà el Castell de Castelldefels, com pel matí de dissabte on la platja de Castelldefels serà l’escenari del lliurament de medalles de categories benjamins, alevins i infantils, i on també es celebraran diferents partits de hockey-platja.  Dissabte serà un dia festiu en un entorn diferent (Passeig Marítim, 352, Castelldefels- Barcelona – Platja Castelldefels- Xiringuito Iguana).

Divendres se celebrarà la gala de lliurament de plats commemoratius als campions de Catalunya de totes les categories i les distincions a aquelles persones o entitats que han estat mereixedores de reconeixement per part de la Federació, la convocatòria és a les 19.15h per iniciar l’acte puntualment a les 20.00h. Desprès en un ambient distès hi haurà un sopar-còctel.

Alejo Noblom rebrà la màxima distinció: l’STICK D’OR, en reconeixement a la seva dilatada trajectòria, com a directiu i gerent de la Federació Catalana de Hockey.

Joan Comerma i Rafel Espino recolliran la MEDALLA D’HONOR.

Les INSÍGNIES D’OR seran per David Serrahima, Daniel Nart, José Valverde i Mireia Galí.

Carola Salvatella rebrà el prestigiós PREMI FARRERAS VALENTÍ per la seva brillant trajectòria esportiva i acadèmica. Marc Calzada recollirà el TROFEU LLUIS YSAMAT 

Júlia Pons, Maria Tost, Cristina Guinea, Xantal Giné i Carola Salvatella tindran la MEDALLA DE BRONZE AL MÈRIT ESPORTIU, pels seus més de 100 partits com a internacionals.

La MEDALLA AL MÈRIT ARBITRAL “Josep Salvatella” serà per Sandra Adell.

PLACA ESPECIAL D’HONOR tindrà Jordi Alcover en reconeixement a la seva dilatada trajectòria directiva com a representant del hockey català a nivell internacional i a tota una vida dedicada al nostre esport

La PLACA DE LA FCH serà pel Districte de les Corts, per l’Escola Bressol Pessigolles, pels 10 anys del Torneig Hockey Solidari, pel Sarrià HC, pel Torneig de la Immaculada-Trofeu Marga Monegal, pel CH Sant Andreu i pel Consorci de la Zona Franca.

Gràcies a la inestimable col·laboració que des del BBVA han ofert a la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS, i com una acció més de normalització, s’ha creat un nou guardó, el PREMI BBVA,  que en aquesta primera edició reben Julieta Alberio, Marc Barrachina, Anna Ridameya, Bibiana Oliva, Marta Pérez, Marc Casajust, Asensi García i Ginal Contel.

Per commemorar aquest L Festival del Hockey Català la FCH ha creat nous premis, entre ells el seu propi “saló de la fama”, anomenat  STICKS PER LA HISTÒRIA i per distingir la gran trajectòria esportiva rebran aquest premi tan exclusiu a la seva primera edició Pol Amat, Núria Camón, Sílvia Muñoz i Lucía López.

 Antoni Nogués i Maria Teresa Rodó tindran premi com a JUGADORS MÉS VETERANS.

El PREMI A L’ESPORTIVITAT individual serà per a Joan Comallonga Albareda i el col·lectiu per l’equip de  DHF del Real Club de Polo DHF.

Novetat també d’aquesta edició són els premis de MILLOR ÀRBITRE FEDERAT, MILLOR ÀRBITRE FEDERADA, que els han triats els entrenadors dels clubs, així com els de JUGADOR PROMESA, JUGADORA PROMESA, MILLOR JUGADOR DE 1A DIVISIÓ MASCULINA i MILLOR JUGADORA DE 2A DIVISIÓ FEMENINA que els han triat els Directors Tècnics dels clubs. Marcelo Servetto és el MILLOR ÀRBITRE FEDERAT, Núria Ribó  la MILLOR ÀRBITRE FEDERADA, Marc Miralles el JUGADOR PROMESA i Mariona Serrahima la JUGADORA PROMESA. Andreu Enrich ha estat triat com a MILLOR JUGADOR DE 1A DIVISIÓ MASCULINA, Isa Barguñó ho ha estat com a MILLOR JUGADORA DE 2A DIVISIÓ FEMENINA.