El proper dissabte, 23 de setembre,  comença la DHA i la DHF. Sis conjunts catalans lluitaran per assolir el campionat masculí: Atlètic Terrassa HC –vigent campió-, Club Egara –subcampió-, RC de Polo –tercer classificat-, Junior FC, CD Terrassa i FC Barcelona, i cinc el femení : Junior FC –subcampió la passada temporada-, Club Egara, RC de Polo, CD Terrassa i Atlètic Terrassa.

A la jornada 1 de la DHA el primer a debutar serà el Club Egara –subcampió- que es desplaça fins Madrid per jugar dissabte amb el Club de Campo.  Diumenge, el vigent campió Atlètic Terrassa rep a Can Salas al RS Tenis, el RC de Polo jugarà a Bidebieta amb l’Atlético San Sebastián; el CD Terrassa ho farà amb el Junior FC i el FC Barcelona rebrà al SPV Complutense.

Dissabte a DHF donaran el tret de sortida a aquesta competició els encontres entre Club de Campo – SPV Complutense i Real Sociedad SS-RC Jolaseta.  Diumenge entren en escena els conjunts catalans, el Club Egara rep a l’UD Taburiente; el Junior FC a l’Atlètic Terrassa i el RC de Polo al CD Terrassa.

Els horaris són:

DHA

Dissabte, 23 de setembre

Club de Campo – CLUB EGARA (13.00h)

Diumenge, 24 de setembre

AT TERRASSA – RS Tenis (12.30h)

Atlético San Sebastián – RC POLO (12.30h)

CD TERRASSA – JUNIOR FC (12.30h)

FC BARCELONA – SPV Complutense (12.45h)

DHF

Dissabte, 23 de setembre

Club de Campo – SPV Complutense (15.00h)

Real Sociedad SS – RC Jolaseta (16.00h)

Diumenge, 24 de setembre

CLUB EGARA – UD Taburiente (12.00h)

JUNIOR FC – AT TERRASSA (12.30h)

RC POLO –CD TERRASSA (12.30h)