El proper 25 de setembre comença la DHA i la DHF. Els nous equips de la DHA són FC Barcelona i CD Terrassa, l’Atlètic de Terrassa, juntament amb el CH Pozuelo són els nous equips de la DHF.

Aquesta primera jornada de la 1a volta el FC Barcelona, que puja de DHB, jugarà contra el RC de Polo, campió de la Copa del Rei i segon classificat la passada temporada de la màxima categoria estatal.  El Júnior FC, que va quedar cinquè la passada temporada, debutarà a casa contra l’Atlètic Terrassa que va quedar en tercer lloc.  El vigent campió, Club Egara, rebrà al CD Terrassa que torna a la DHA.  El Club de Campo juga amb l’ UD Taburiente i el RS Tenis juga amb el SPV Complutense.

En DHF l’Atlètic Terrassa, que ha pujat de 1a Divisió, juga contra el Júnior FC que va quedar 3r la passada temporada i va ser segon en la Copa de la Reina.  El RC de Polo, setè la temporada 2015-2016, juga contra Club Egara, que va ser cinquè.  El CD Terrassa, que va acabar en sisè lloc, juga amb el SPV Complutense, vigent campió.  La R. Sociedad SS juga amb el RC Jolaseta i el CH Pozuelo ho fa amb Club de Campo.

 

 

DHA

FC BARCELONA – RC POLO

JUNIOR FC- AT TERRASSA

CLUB EGARA – CD TERRASSA

Club de Campo – UD Taburiente

RS Tenis – SPV Complutense

 

DHF

AT TERRASSA – JUNIOR FC

RC POLO – CLUB EGARA

CD TERRASSA –SPV Complutense

  1. Sociedad SS – RC Jolaseta

CH Pozuelo – Club de Campo