Federaciķ catalana de Hockey
 

L’ARC és un programa que posa en marxa la Secretaria General de l’Esport, i que pretén incrementar el nivell de l’esport català des de la base.

L’objectiu principal de l’ARC és incrementar el nivell de l’esport Català, perquè cada vegada l’exigència que es dona dins de l’esport es més gran, i es necessiten programes específics per poder arribar a un nivell competitiu i poder-lo mantenir en el temps.

L’ARC, pretén a través de diversos grups o categories, establir uns objectius generals i específics dins de cada esport, perquè els jugadors vagin assumint des de petits, les exigències que requereix l’esport d’alt nivell, sense oblidar les seves obligacions acadèmiques.

Estructura:

L’estructura de l’ARC dins de la Federació Catalana de Hockey, s’estableix en dues línies, que són Masculina i Femenina, i, aquestes, a la vegada es subdivideixen en 3 categories cadascuna, que són sub-14, sub-16, sub-18 i sub-21.

Dinàmica de funcionament :

L’ARC dins de la Federació Catalana de Hockey, es desenvolupa principalment els divendres a la tarda, en sessions d’entre una hora i mitja i dues hores per categoria i línia.

Localització

Els entrenaments es realitzen entre Terrassa i Barcelona, s’utilitza l’Estadi Federatiu de Terrassa (com a seu principal), propietat del CAR de Sant Cugat, i les instal·lacions del Complex Municipal Pau Negre - Parc del Migdia.

Objectiu de l’ARC per a la Federació Catalana de Hockey :

Incrementar el nivell del Hockey català.

Incorporar quants més jugadors millor dins de les seleccions nacionals espanyoles en categoria sub-16, sub-18 i sub-21.

Competir a alt nivell a les competicions autonòmiques, de les respectives categories i competicions amistoses, en les que pugui participar tant a nivell nacional com internacional.

Inculcar valor a través del hockey com: el respecte a rivals, companys, àrbitres, públic i entrenadors, tenint un comportament exemplar com a jugador ARC en els respectius clubs i futures seleccions nacionals.Tècnics

Sub-18 masculí   -       Oriol Torras i Pep Olivé
Sub-18 femení    -       Arseni Sañé i Jordi Arnau
Sub-16 masculí   -       Oriol Torras i Pep Olivé
Sub-16 femení    -       Arseni Sañé i Jordi Arnau
Sub-14 masculí   -       Pep Olivé i Arnau Izard
Sub-14 femení    -       Jordi Barrio i Arseni Sañé

Tècnics porters

Jaume Borràs

Fisioterapeutes

Laia Ricard

Delegats d'equips

Marc Salinas
Marta Prat

Director ARC

Oriol Freixa

Convocatòries

Convocatòries 2009-2010

Convocatòries 2008-2009

Convocatòries 2007-2008

Convocatòries 2006-2007

Convocatòries 2005-2006

Convocatòries 2004-2005

Convocatòries 2003-2004

És un programa de la: Generalitat de Catalunya i el Consell Català de l'Esport