Diumenge, 10 de juny, a les instal·lacions de l’ Atlètic Terrassa se celebrarà la FESTA DE FI DE TEMPORADA DE LA LLIGA BBVA HOCKEY PLUS, a partir de les 11.00h.

La gestió de la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS va a càrrec de la Federació Catalana de Hockey i es juga gràcies al conveni entre la FCH, la Fundació Fupar i el grup BBVA.

L’objectiu d’aquesta lliga és que persones amb discapacitat intel·lectual que habitualment juguen a hockey herba tinguin una lliga organitzada com qualsevol altra categoria de jugadors, amb els mateixos drets i deures que la resta d’equips. El projecte contribueix així a fer un món més respectuós amb la diversitat i garanteix que les persones amb discapacitat gaudeixin dels mateixos drets com a persones. 156 esportistes han pres part a aquesta lliga regular inclusiva.

Aquesta ha estat la segona temporada de la LLIGA BBVA HOCKEY PLUS i ha comptat amb la participació d’11 equips: FC Barcelona, ATHC-Heura Negre, Barceloní Stick-Paideia Blau, Junior FC- Grup Catalònia, CD Terrassa, Real Club de Polo, Catalònia HC, Línia 22 HC, Barceloní Stick- Paideia Grana, ATHC- Heura Groc i Club Egara-Fupar.

 La cloenda de la temporada d’aquesta competició es celebrarà amb la festa, prevista per a tots els equips, entrenadors i jugadors que han participat a la mateixa.