El passat dilluns, a la seu de la Federació Catalana de Hockey (FCH), va tenir lloc la signatura d’un conveni de col·laboració entre la FCH i els responsables de les línies masculina i femenina del programa ARC, Oriol Freixa i Eduard Tubau, per a la temporada 2017-2018 i 2018-2019.

En aquesta nova etapa el principal objectiu del programa serà augmentar la informació per tal d’aconseguir una millor valoració dels diferents jugadors i jugadores que formaran part d’aquest programa ARC.

Per aconseguir això es pretén triplicar el nombre de visualitzacions de cada jugador i jugadora, i els responsables prendran part setmanalment als entrenaments dels diferents clubs amb la finalitat d’aconseguir conèixer de primera mà l’evolució dels jugadors i jugadores.

Els responsables de cada línia d’aquest programa,  mantindran contacte directe amb els Directors Tècnics dels clubs per tal de tenir un control el més exhaustiu possible de l’evolució dels jugadors i jugadores. Per la seva part, aquest responsable informarà detalladament als clubs de l’evolució dels esportistes que estan dins del programa ARC.

Des de la FCH iniciem una nova etapa en la que esperem poder col·laborar el màxim amb tots els clubs.