Les instal•lacions del RC Club de Polo de Barcelona acolliran, des de divendres 8 de desembre a diumenge 10 de desembre, la 31a edició del “Torneig Internacional de Hockey de la Immaculada Trofeu Marga Monegal”, una de les competicions no oficials més importants i conegudes de categories inferiors i la competició estatal més important del hockey base.

Aquest concorregut torneig té com a filosofia que centenars de joves jugadors i jugadores de hockey de diferents ciutats i països tinguin l’oportunitat d’estrènyer els seus llaços d’amistat a través d’un magnífic ambient de convivència i competició.  A més s’instal·larà un animat village comercial, un Hockey market amb productes esportius, i un espai de food trucks amb una variada oferta per a tots els gustos.

A aquesta celebració del hockey pels més petits, hi prendran part 106 equips, un total de 1.200 nens i nenes, procedents de diversos punts de Catalunya, la resta d’Espanya i l’estranger (Anglaterra, Bèlgica, Holanda, Itàlia, França o Rússia).

El Torneig també comptarà, una edició més, amb la participació dels jugadors del HOCKEY PLUS.

El Torneig es clourà diumenge amb el repartiment de trofeus i premis pels participants.

Teniu tota la informació a: https://hockeyinmaculada.com/