El Real Club de Polo revalida el títol de campió de Catalunya de Divisió d’Honor Masculina al guanyar al Club Egara el partit de la final, jugat al camp del club de la Diagonal, per 2-0. Els gols els van marcar Àlex Casasayas i Xavier Lleonart.

El Real Club de Polo és l’equip que més vegades ha aconseguit el campionat, amb aquest nou títol han estat 33 els campionats assolits pel club barceloní i és la tercera vegada consecutiva que alça la copa.

L’encontre va emetre’s en directe per Esport3 i el periodista Jordi Robirosa i el Responsable de la Línia Masculina de l’ARC de la FCH, Oriol Freixa, van ser els encarregats d’explicar-ho als televidents.

A la fi del partit de la final els col·legiats Marcelo Servetto, Jonathan Gómez, Albert Carné i el Delegat Tècnic Rafa Garrido van rebre una placa commemorativa.  Xavier Lleonart, de l’equip campió, va ser distingit amb el premi al “Millor Jugador” de la final.  El president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, ha lliurat les copes i medalles acompanyat de Gerard Figueras, Secretari General de la Secretaria General de l’Esport , Gerard Esteva, president de la UFEC, Daniel Laga, coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona, Josep Maria Batista, responsable de la Secció de Hockey del Real Club de Polo;  de Pere Marcet, president del Club Egara, així com de diferents membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Hockey.

El Júnior FC  va fer-se amb el tercer lloc al vèncer a l’ Atlètic Terrassa a la tanda dels shoot outs, desprès de finalitzar el temps reglamentari amb empat a 3 (3-3/4-2).  El col·legiats van ser Rafael Ruíz, Albert Carné i Mingo Carbonell, la Delegada Tècnica Luisa Sánchez.

CLASSIFICACIÓ FINAL

1.- RC DE POLO

2.- CLUB EGARA

3.- JUNIOR FC

4.- ATLETIC TERRASSA

5.- FC BARCELONA

6.- CD TERRASSA

7.- VALLES ESPORTIU

8.-EGARA 1935

Aquesta és la competició més antiga del hockey estatal, i enguany ha celebrat la seva 98a edició

Palmarès :

RC DE POLO                                  33 títols

CLUB EGARA                                 22 títols

CD TERRASSA                               20 títols

ATLÈTIC DE TERRASSA               19 títols

FC BARCELONA                             2 títols