Després d’una fantàstica temporada, el Pedralbes juvenil masculí s’ha proclamat campió de Catalunya d’herba Grup B, així com del play-off final entre els dos primers equips de la categoria B i el 5é i 6é de la categoria A. En aquest play-off, el Pedralbes ha eliminat a semifinals al Catalònia HC i a la final al Junior HC, tots dos equips enquadrats a la lliga A.

L’equip campió, entrenat per Laura Perrone, ha estat format per Miqui  Fortuny (P), Pol Regué (P), Pepe Valero, Ignacio Martinez-Ubierna, José Mª Rojí, David Casademunt, José Mª Falcones, Alex de Mir, Tomás Torelló, Marcos Torelló, Gonzalo Francesch, Marcos Sala, Juan de Camps, Guille Cortines, Marcos Ortuño, Joaquín Sagnier, i Nacho Montal.

El delegat de l’equip ha estat Joaquín Sagnier que, juntament amb l’entrenadora, ha aconseguit aglutinar i motivar als jugadors, que han format una veritable pinya fora del camp i un grup disciplinat dintre del camp, on sempre ha primat la idea d’equip sobre les individualitats. Fet especialment remarcable a un equip B d’aquesta categoria, on no és fàcil assolir aquest grau d’il·lusió i d’implicació.

Enhorabona, campions!!