El Junior FC s’ha proclamat campió de Catalunya de Divisió d’Honor Femenina al guanyar al RC de Polo a la final que es va jugar dissabte a les instal·lacions del CD Terrassa.

El combinat de Joan Vidal s’ha alçat amb el títol a la tanda de penals, 3-2, ja què es va arribar a la fi de l’encontre amb el resultat d’ 1-1. El RC de Polo va marcar el primer gol de la jornada al minut 42, per Isabel Zaldúa, però nou minut més tard Mariona Serrahima empatava, així el títol es decidia als penals. Dotze han estat els llançaments fets, però la portera del Junior FC ha aconseguit aturar el sisè i Carlota Petchamé ha estat l’encarregada de marcar el tercer gol a favor de les santcugatenques, gol amb el que han aconseguit el seu vuitè títol d’aquest prestigiós campionat.

El bronze també s’ha decidit a la tanda de penals, doncs el partit entre CD Terrassa i Club Egara ha acabat amb empat a 2, però finalment l’equip local ha aconseguit vèncer per 4-3. Els gols del Club Egara els han fet Carola Salvatella i Nona López-Llauder, els del CD Terrassa Clara Ycart i Júlia Pons.

A la fi del partit de la final els col·legiats Sandra Adell, Roger Vizcaíno, Àlex Freixa i la Delegada Tècnica Dolors Trujillo van rebre una placa commemorativa.  Anna Gil, de l’equip campió, va ser distingida amb el premi a la “Millor Jugadora”.  El president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, ha lliurat les copes i medalles acompanyat de Santi Siquier, Representant Territorial de l’Esport de Barcelona; Quico Sala, Regidor d’esports de l’Ajuntament de Matadepera; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa i de Rafa Espino, president del Junior FC.

Aquest és el campionat més important que organitza la Federació Catalana de Hockey, juntament amb el Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor Masculina, i va començar a jugar-se la temporada de 1957-1958.

El PALMARÉS del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor Femenina actualitzat és:

CD TERRASSA                              26 títols

RC POLO                                       21 títols

JÚNIOR FC                                     8 títols

ATLÈTIC TERRASSA                      3 títols

CLUB EGARA                                 3 títols