La festa del hockey català es va cloure dissabte, 16 de juny,  a la platja de Castelldefels, i tal i com va passar amb a la gala de divendres celebrada al Castell de la mateixa ciutat, va ser un gran èxit tant d’organització com de participació.

A les 9.00h van començar els partits d’escola i aquests van ser de hockey-platja.  Es van instal·lar a la platja del Passeig Marítim de Castelldefels quatre inflables per tal que els equips poguessin celebrar els partits d’aquesta modalitat, en la que jugaven cinc jugadors per equips. 23 partits es van disputar al llarg del matí i tots els participants van acabar encantats amb aquest nou estil de hockey.

Aquest dia, i el dia de la gala, van col·laborar amb el muntatge i organització voluntaris del Castelldefels HC;  també a la platja van comptar amb una carpa d’hidratació i altra de protecció solar pels participants i acompanyants cortesia d’ ETIX i ADERMA, respectivament.

La Federació Catalana de Hockey va lliurar quasi 2.400 medalles en aquesta diada festiva que va ser el tancament de la temporada esportiva. Al lliurament de medalles van assistir membres de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Hockey, el responsable del Programa ARC Masculí, Oriol Freixa, i diversos jugadors d’equips de Divisió d’Honor com Claudia Adell o Quico Cortés.

Desprès del lliurament de medalles tant els nens com les famílies van gaudir d’un dia de platja amb un entorn diferent als del camps de hockey.