El Club de Tennis Les Fonts està preparant del 22 al 24 de setembre el *43è TORNEIG de HOCKEY SALA al CTLF* (*1er* Torneig de Hockey Sala *TEEN’s*) en el que està prevista la participació d’uns 300 jugadors/-es de categoria Aleví, Infantil i Cadet.

El Torneig tindrà  una lligueta per categoria. Els quatre primers classificats jugaran les semifinals. Puntuació dels partits: Partits guanyats: 2 punts. Partits empatats: 1 punt. Partits perduts: 0 punts. En cas d’empat final es mirarà primer el goal average particular (primer punts i després gols). Si l’empat persisteix es tindrà en compte el goal average general.

Els equips estaran formats per jugadors/es del mateix gènere i no caldrà que pertanyin a un mateix club de hockey. També hi haurà un concurs pel nom d’equip més original. Els partits són de 6×6 jugadors/es (5 i el porter/a). No hi ha nombre màxim de jugadors/es.

El que es pretén és passar-ho bé, tornant a gaudir de la competició i del retrobament amb companys, en un entorn perfecte per l’ocasió, amb piscina, un ambient lúdic i familiar per a tothom, festa i activitats.

Per a realitzar la inscripció (d’un equip complert) s’ha d’enviar un mail a l’adreça:

43hockeylesfonts@gmail.com

 indicant el nom de l’equip i la categoria a la qual pertany (per ex. Cadet femení), juntament amb el nom de la persona responsable  i el de tots els participants. Posteriorment s’ha de fer l’ingrés corresponent al següent número de compte:

ES82  0081  0294  6000 0126 1036 (BANC SABADELL) indicant el nom de l’equip.

La inscripció inclou també per a cada participant: tiquets per bescanviar al bar del torneig, així com l’entrada a la piscina després dels partits (per torns).

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 4 de setembre de 2017 (Places limitades!)

Si teniu qualsevol dubte podeu dirigiu-vos a:

43hockeylesfonts@gmail.com