El CD Terrassa Juvenil Femení  assoleix el Campionat de Catalunya.  La passada temporada el CD Terrassa va ser el subcampió d’aquesta categoria, el Junior FC  campió; aquesta temporada el títol també se’l disputaven tots dos.

La final es jugava en dos partits: al primer partit, entre el CD Terrassa i el Junior FC, la igualtat de tots dos conjunts va quedar palesa amb el resultat final, que va ser d’empat a zero.  Així el partit disputat ahir, en el què el factor cap era favorable a les vermelles,  seria el què decidiria qui seria el  campió d’aquesta categoria.

Les locals van estar molt encertades i van aconseguir penjar-se les medalles de campiones al vèncer per 2 a 1 al Junior FC , encara que el marcador va estar inamovible fins el minut 38 quan Maria Vera va posar per endavant al CD Terrassa. Aquest resultat es va mantenir durant 11 minuts, quan de penal Maria Cambra va marcar el gol de l’1-1.  Júlia Strappato, al minut 60, d’stroke va donar el campionat al CD Terrassa

Les campiones són: Aina Abad, Berta Mata, Gemma Ameijeiras,  Ona Castro,  Itziar Fontans, Estel Forte, Júlia Gamiz, Marta García, Júlia Strappato, Laia Vancells, Maria Vera, Gemma Rubí, Elia Aguado, Maria Fonollosa, Marta Cardús, Fiona Adell, Emma Pirla. i Aina Villoro. Albert Bernades ha estat l’entrenador i Francesc Vera  el cap d’equip.

Els col·legiats han estat Héctor Palau i Rosa Boix, l’àrbitre reserva Àlex Fortuny.

El tercer lloc ha estat per l’ Atlètic Terrassa que jugava la plaça amb el Real Club de Polo i encara que el partit de tornada va acabar 1-1, el d’anada el va guanyar l’ Atlètic Terrassa per 3-2.