El proper 14 de juliol, a la platja gran de Palamós, es celebra la cinquena edició del Beach Hockey Costa Brava, un torneig dels més coneguts a nivell europeu en la categoria d’oci.

Després de quatre anys a la platja del Grau (Pals), el torneig vol fer un salt en tots els sentits, i el primer és el trasllat a Palamós, on les característiques de la platja són més idònies.

El nombre de participants ja ha assolit un rècord històric abans de començar. Uns participants que viuran un any més d’un dia de hockey a la platja, música i festa. Un total de 40 equips de diferents localitats com Terrassa, Barcelona o Sant Cugat, combinats amb equips de la resta d’Espanya i Europa són els que ja s’han inscrit.

Com a novetat d’aquesta cinquena edició està el premi a millor disfressa. L’organització vol posar més diversió animant els assistents a venir disfressats, cada equip amb la seva temàtica. Una idea agafada dels tornejos amistosos de països nòrdics i que sempre té una bona resposta.

El BHCB 2018 compta amb el suport de patrocinadors com Peraferrer, COCO Catering, PrevenControl, Antuco, CoverProtect, Just For Fun, Thunder Glasses, Scorrd, Thunder Hoquei i Lluna Breach,

“Hockey, amics i festa” és l’eslògan que defineix perfectament els valors d’aquest torneig.

Per a la clausura, el torneig, i com cada any, la discoteca Texas, obrirà les portes per a tots els participants.