El Club Egara no ha aconseguit el passi per participar al K016.  El club del Pla del Bon Aire ha jugat aquest cap de setmana el Roun1 de l’ Euro Hockey League (EHL) a  l’Estadi Pau Negre de Barcelona.

Atlètic Terrassa i RC de Polo també participen a l’ Euro Hockey League I van directes al K016, que es jugarà –amb el K08- del 30 de març al 2 d’abril de 2018.

El Club Egara estava enquadrat al Round1 al grup D, juntament amb el Saint Germain i el Kelburne. L’equip de Siso Ventalló va debutar divendres contra el Bromac Kelburne i va fer un magnífic partit en el què va guanyar per 9 a 1.  Diumenge només li calia l’empat o guanyar, però desprès de mantenir el pols al seu rival, el francès Saint Germain, i a manca d’un minut amb el resultat de 4-4, a l’últim moment el conjunt francès va aconseguir posar-se per endavant i finalitzar l’encontre amb el resultat de 4-6.

Els equips que han aconseguit el bitllet pel K016 han estat el  Saint Germain, el HC Bloemendaal, l’ Uhlenhorst Mulheim i el Racing Club de Bruxelles.