Els resultats dels partits d’aquesta jornada no han fet que l’ordre a la classificació variï.

El Junior FC, que va segon, ha perdut contra el líder, Club de Campo,  per un ajustat 2-1. Les locals han inaugurat el marcador al minut 13 i les santcugatenques, amb gol de Pauline Brugts al minut 21 han aconseguit empatar, però 5’ més tard les madrilenyes han posat el marcador al seu favor, 2-1, resultat amb el que s’ha arribat a la fi del partit.

El partit entre el Club Egara i el RC Jolaseta va finalitzar amb repartiment de punts, 2-2.  Només iniciar-se l’encontre Georgina Prat va marcar per les ratllades.  Al segon quart  el resultat va posar-se 1-1.  Al tercer quart Nona López-Llauder va posar el marcador favorable per les locals, 2-1, però només començar l’últim període les bilbaïnes van tornar a marcar, 2-2, i amb aquest resultat s’arribaria a la fi del temps reglamentari.  El Club Egara és quart a la classificació.

Nova victòria aquesta jornada per les jugadores del Real Club de Polo; en aquesta ocasió contra l’Atlètic Terrassa. El combinat barceloní va guanyar per 3-1.  Els gols de les locals els van marcar Maria Belén Cerruti, Xantal Giné i Maria Agostina Dandrilli; Georgina Tarrés va marcar per les grogues. El Real Club de Polo és cinquè i l’Atlètic Terrassa és desè.

El CD Terrassa va aconseguir sumar un punt a la seva classificació particular a l’empatar contra el CH Pozuelo, 1-1.  Encara que les jugadores del CD Terrassa van inaugurar el marcador als 8 minuts de començar, gol de Júlia Pons, les locals van empatar al tercer temps, resultat que es va mantenir fins la fi del temps reglamentari.  El CD Terrassa és setè , empatat a punts -14- amb el sisè : Real Sociedad SS.

El partit entre SPV Complutense i R. Sociedad SS va finalitzar 3-0.  El SPV Complutense va tercer, empatat a punts amb el Junior FC –segon-; la Real Sociedad SS va sisè, empatat a punts amb el CD Terrassa –setè.

Els partits i horaris de la propera jornada són:

Diumenge, 2 d’abril

JUNIOR FC – CLUB EGARA (12.00h)

ATLETIC TERRASSA – CH Pozuelo (12.30h)

CD TERRASSA – Club de Campo (12.30h)

RC Jolaseta – SPV Complutense (12.30h)

Real Sociedad SS – REAL CLUB DE POLO ( 13.00h)