Finalitzada la 1a volta de la DHF ja es coneixen els vuit equips que prendran part a la Copa de la Reina, que es celebrarà al Junior FC del 17 al 19 de març, i a la que quatre dels participants són catalans: Junior FC, Club Egara, CD Terrassa i RC Polo.  També s’han classificat  Club de Campo, SPV Complutense, R. Sociedad SS i RC Jolaseta.

El Club de Campo ha acabat aquesta primera volta com a líder, amb 25 punts, i aquesta jornada ha guanyat al RC de Polo per 3-1. El combinat barceloní malgrat inaugurar el marcador per gol de Sofia Cesanelli, no va poder superar el Club de Campo.  El RC de Polo ha acabat al vuitè lloc, lloc que li ha donat el passi per la Copa de la Reina.

El Junior FC, que organitza les dues Copes al març, ha acabat segon i aquesta jornada ha golejat al cuer CH Pozuelo.  Les blau-i-negres  van marcar sis gols; Mariona Serrahima va fer quatre, Berta Queralt i Carlota Petchamé en van fer un.

El Club Egara rebia al SPV Complutense i va haver repartiment de punts; el partit va acabar 1-1.  El gols de les ratllades el va fer Karina Domingo. També va haver repartiment de punts al partit entre R. Sociedad SS i CD Terrassa que van acabar 2-2 i tots els gols es van marcar per penalti córner.

L’Atlètic Terrassa, que ha estat l’únic club català que no ha aconseguit plaça per participar a la Copa de la Reina, ha acabat la primera volta ocupant la novena plaça. Aquesta jornada, malgrat avançar-se al marcador, tampoc no ha pogut amb el seu rival i ha perdut per la mínima contra el RC Jolaseta (3-2)

La competició  inicia ara un parèntesi i es reprendrà al mes de febrer.