El Junior FC ha guanyat a l’UD Taburiente amb un festival de gols, sis han pujat al marcador de les blau-i-negres.  Al descans les locals ja havien marcat tres gols, d’ Anna Gil, Mariona Serrahima i Carolina García.  Al tercer quart han fet dos més i un altre ha pujat a l’últim temps.  Han anotat Carlota Petchamé, Paz Codina i Anna Gil.  El Junior FC s’ha situat al tercer lloc de la classificació aprofitant l’empat del SPV Complutense enfront del Club Egara. 

 Les noies ratllades han rebut al SPV Complutense i han mantingut el marcador sense variació fins el minut 57, quan Carla López-Llauder ha marcat per les locals, però quatre minuts més tard s’igualava el resultat (1-1), que s’ha mantingut fins la fi del temps reglamentari.

L’ Atlètic de Terrassa també ha aconseguit sumar tres punts més a la seva classificació particular, hores d’ara es situen en sisè lloc.  El partit entre la Real Sociedad i l’ Atlètic de Terrassa ha acabat amb el resultat d’1-2.  Les locals van marcar diferències només als dos minuts de l’inici de l’encontre quan van marcar el seu primer i únic gol, i resultat que s’ha mantingut fins el minut 52 quan Sierou Frankema ha aconseguit igualar el resultat, però només 5’ més tard el seu stick ha tornat a marcar el gol definitiu.

El Real Club de Polo segueix sumant victòries, aquesta jornada ha guanyat al RC Jolaseta per 3-1.  Pel combinat barceloní han marcat Olalla Piñeiro (2) i Xantal Giné.

El Club de Campo, que segueix líder i amb un partit menys com el SPV Compolutense, va vèncer al CD Terrassa per 6-0.

La propera jornada es jugarà el cap de setmana del 17 i 18 de març, ja que la propera setmana es juga a València la Copa del Rei i de la Reina.