El RC de Polo colidera la classificació amb el Club de Campo.  El combinat barceloní va rebre a l’Atlètic Terrassa i, encara que, el marcador es va inaugurar a favor de l’equip visitant a l’inici del segon temps, gol de Fàtima Bustos, va ser l’equip local qui es va emportar els punts de la victòria.  Sofia Laurita va aconseguir el primer gol, Marta Segú –designada “MVP IBERDROLA” de l’ encontre- el segon i Olalla Piñeiro el definitiu 3-1. Les noies de Fabrizio Demarchi són colíders amb 9 punts, els mateixos que el Club de Campo.

El Junior FC ocupa el tercer lloc, amb 7 punts.  L’equip de Sant Cugat es va desplaçar fins el Club Egara i es va endur els punts cap a casa amb un solitari gol de Carlota Petchamé. El Club Egara és sisè amb tres punts, els mateixos que l’Atlètic Terrassa, setè.

El CD Terrassa encara no ha aconseguit sumar cap punt a la seva classificació particular i aquesta jornada al SPV Complutense li va plantar cara però, malauradament, va perdre per la mínima (3-2).  Clara Ycart va fer els dos gols.

El Club de Campo va guanyar al RC Jolaseta –cuer- per 6-0 i la Real Sociedad a l’UD Taburiente per 2-1.

Els partits i horaris de la propera jornada són:

Dissabte, 14 d’octubre

JUNIOR – R. Sociedad SS (11.00h)

Diumenge, 15 d’octubre

RC Jolaseta – SPV Complutense (11.00h)

UD Taburiente – RC DE POLO (11.45h)

ATLÈTIC TERRASSA – Club de Campo (12.30h)

CD TERRASSA – CLUB EGARA (12.30h)