La competició femenina també va viure aquest cap de setmana el derbi terrassenc entre el Club Egara i  l’Atlètic Terrassa i, tal i com va passar al masculí, aquest va finalitzar amb empat; a 2.  Marta Llobet va obrir el marcador per l’equip local i Carola Salvatella en va fer el segon; el primer gol de les  grogues el va aconseguir Maria Barba i Clara Badia va fer el definitiu 2-2.  Amb aquest nou punt per la classificació particular de cadascun el Club Egara es situa en sisè lloc i l’Atlètic Terrassa no es mou del novè lloc.

El RC de Polo jugava amb el Club de Campo i aquest partit ha desfet el colideratge que mantenia amb el conjunt madrileny, ja que les noies de Fabrizio Demarchi han perdut per 4-1. Aquesta ha estat la primera derrota de la temporada del combinat barceloní. El gol del RC de Polo l’ha marcat Maria Lucía Sanguinetti.

El Júnior FC va aconseguir sumar els tres punts al guanyar al CD Terrassa per 2-0.  Els gols de les jugadores locals els va fer Anna Gil.  A la classificació tots dos equips segueixen ocupant el quart i el cinquè lloc, respectivament.

Amb victòries a domicili van finalitzar els encontres entre la Real Sociedad SS i el SPV Complutense (1-3) i el de l’UD Taburiente- RC Jolaseta (2-3)

 Els partits i horaris de la propera jornada són:

Diumenge, 19 de novembre

SPV Complutense – RC POLO (11.00h)

Club de Campo – CLUB EGARA (12.30h)

CD TERRASSA – R. Sociedad SS  (12.30h)

RC Jolaseta – JUNIOR FC (12.30h)

ATLÈTIC TERRASSA – UD Taburiente (12.30h)