El RC de Polo ja és líder en solitari. L’equip de Carlos García Cuenca han guanyat els tres encontres disputats fins el moment; al debut va guanyar l’Atlético SS per 0-3, a la segona jornada al CD Terrassa per 11-0 i dijous passat al FC Barcelona per 4-5.  Els gols dels blaugranes els van marcar Quim Malgosa (2), Xavi Solà i Fergus Dunn i els gols dels de la Diagonal van ser de Salvador Armenteras, Borja Llorens (2) i Maxime Plennevaux.  Així el RC de Polo obre la classificació amb 9 punts, el FC Barcelona ocupa el novè.

El segueix l’ Atlètic Terrassa  amb 7 punts ,els mateixos que el Club de Campo que va visitar aquest cap de setmana Can Salas.  L’encontre va arribar a la fi amb repartiment de punts (3-3).  Marc Sallés (2) i Dani Malgosa van marcar els gols dels grocs.

El Junior FC va vèncer a domicili al SPV Complutense per 2-4 i aquesta és la segona victòria consecutiva dels jugadors de Roger Pallarols. Van fer els gols de la victòria: Javi García, Àlex Gil i Sergi Enrique (2).

El partit entre el CD Terrassa i el Club Egara s’ha aplaçat amb motiu de la participació del Club Egara al Round 1 de l’Euro Hockey League. Aquest match es jugarà l’1 de novembre a les 11.45h.

Amb empat i repartiment de punts va finalitzar l’Atlético SS- RS Tenis (1-1).

Els partits i horaris de la propera jornada són:

Dissabte, 14 d’octubre

JUNIOR FC – AT TERRASSA (13.00h)

Diumenge, 15 d’octubre

RS Tenis – CD TERRASSA (12.30h)

RC POLO – SPV Complutense (12.30h)

Club de Campo – Atlético SS (12.30h)

CLUB EGARA – FC BARCELONA (13.00h)

 

(*) Fotografia Facebook RC de POLO